Φιλική νίκη για Ηρόδοτο με τον Μασάδο

Σε ένα παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες δοκίμασαν αρκετά πρόσωπα και σχήματα, ο Ηρόδοτος κέρδισε τον ΑΟΧ/Κισσαμικό με 1-0.

Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός απείλησε πρώτη φορά στο 4ο λεπτό με τον Σάλιακα, όμως ο Κουράκης απέκρουσε δύσκολα, λίγα λεπτά αργότερα ο Ηρόδοτος απάντησε στις ευκαιρίες με τον Μωραίτη, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Ο Ηρόδοτος απείλησε και πάλι με τον Μωραίτη να σουτάρει με την μπάλα να περνάει άουτ. Στο 29ο λεπτό ο Κισσαμικός έφτασε κοντά στο γκολ, όμως το σουτ του Χαλκιαδάκη το σταμάτησε ο Κουράκης.

Το γκολ σημείωσε στο 75′ ο Μασάδο, ενώ η ομάδα μας είχε δοκάρια με τους Αποστολόπουλο και Σιμόν. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 0-0.

Στην επανάληψη το… συγκρότημα του Γιώργου Πετράκη, μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και απείλησε με τον Αποστολόπουλο, όμως το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι.

Ο Ηρόδοτος ισορρόπησε στην συνέχεια και κατάφερε να πάρει “κεφάλι” στο σκορ, όταν ο Μασάδο με ατομική προσπάθεια και ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0.

Ο Κισσαμικός, έφτασε μια… ανάσα από την ισοφάριση όμως το φάουλ του Σιμόν σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, με αποτέλεσμα το 1-0 να παραμένει μέχρι το τέλος.

Ηρόδοτος (Ανδρέας Ξυδάκης): Κουράκης, Προβυδάκης, Κανδυλάκης (57′ Δαμιανάκης), Γιαλούσης (84′ Δουλγεράκης), Μπάμπης (46′ Νικηφόρος), Κοντογιάννης (46′ Αυγενικού), Κασαπάκης (73′ Φουκαράκης), Φραγκουλάκης (87′ Παναγιωτάκης), Μωραΐτης (64′ Μάκο), Σμυρλής (46′ Μασάδο), Κωνσταντινίδης (55′ Κονέ).

ΑΟΧ-Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης (46′ Δασκαλάκης), Τόλι (77′ Γρηγορόπουλος), Ζιούλης, Καραγεώργης (77′ Κεχαγιάς), Παπαχρήστος, Καντιμά (46′ Φαζός), Γκίνη (65′ Βρεττός), Σάλιακας (46′ Σιμόν), Καραγιάννης (46′ Τεγούσης), Χαλκιαδάκης (46′ Αρναρέλλης), Μαλόνγκα (49′ λ. τρ. Αποστολόπουλος).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook