Παπαματθαιάκης: «Νιώθω γεμάτος»

Η σημερινή προπόνηση ήταν διαφορετική από τις άλλες, καθώς σε έντονο συγκινησιακό κλίμα ο Μανώλης Παπαματθαιάκης, αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές του Ηροδότου και εκείνοι με την σειρά τους τον ευχαρίστησαν για την προσπάθειά και την συμβολή του στις επιτυχίες του σωματείου, όλο το διάστημα της παρουσίας του στον πάγκο της ομάδας.

Ο προπονητής, Μανώλης Παπαματθαιάκης μετά την λύση της συνεργασίας, δήλωσε τα εξής:

“16 μήνες, υπηρέτησα με απόλυτο επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και σοβαρότητα αυτό το τεράστιο σωματείο, όπως άρμοζε στην ιστορία του. Φεύγω γεμάτος για αυτά που καταφέραμε με τα “παιδιά” μου, τους ποδοσφαιριστές μου, τους συνεργάτες μου, την Διοίκηση μου, τον κόσμο μας. ΟΛΟΙ μαζί περάσαμε από τεράστιες δυσκολίες για να πετύχουμε αυτό που φαινόταν σαν ψέμα… σαν όνειρο… να έρθει ξανά η ομάδα μετά από πάρα πολλά χρόνια εκεί που της αρμόζει!!

Νιώθω γεμάτος που είδα χαρούμενο τόσο πολύ κόσμο από την Αλικαρνασσό όταν πανηγυρίζαμε το πρωτάθλημα!!

Προσπάθησα τους τελευταίους τρείς μήνες να κρατήσω τις δύσκολες ισορροπίες στο ποδοσφαιρικό τμήμα μέχρι να βρεθεί η διαδοχή κατάσταση με μοναδικό σκοπό το καλό αυτού του μεγάλου σωματείου που λέγεται Ηρόδοτος!!!

Για όλα όμως υπάρχει ένα τέλος και σε αυτό το ταξίδι θα πρέπει να ευχαριστήσω αρκετούς άνθρωπους… πρώτα από όλα τους ποδοσφαιριστές μου για όλα όσα πέτυχαν και για τη σχέση που αναπτύξαμε… τους συνεργάτες μου, Ανδρέα Ξυδάκη, Λευτέρη Κοσμαδάκη, Φανούρη Πατηνιώτη… εξαίρετους προπονητές και απίστευτα παιδιά… τον Μιχάλη Γεωργιάδη, που ήταν ο άνθρωπος που με πρότεινε στον Ηρόδοτο… όλη την Διοίκηση μου για τη σχέση που αναπτύξαμε… αλλα πρέπει να κάνω ειδική μνεία σε τρείς πολυ μεγάλους παράγοντες που έδωσαν τα πάντα για το σωματείο μας!!!

Τον Στέλιο Σωκιανό, τον άνθρωπο που αφιέρωσε όλη τη ζωη του με ατελείωτες ώρες δουλειάς, μόνο για την ιδέα που λέγεται Ηρόδοτος… τον Μιχάλη Μωραΐτη, έναν κύριο με Κ κεφαλαίο, που ήταν δίπλα μου πάντα… και τον γενικό μου αρχηγό Μιχάλη Στρίντζη… που περάσαμε όλες τις χαρές και τις στενοχώριες μαζί… Γεννημένος νικητής…

Άφησα τελευταίος τους απλούς φιλάθλους μας… για αυτό που με έκαναν να νιώθω από την πρώτη ημέρα… για την στήριξη και την εμπιστοσύνη… αλλά και τους BRONX μας που ένιωθα τη βοήθεια τους σε κάθε παιχνίδι… Σας ευχαριστώ ολους!!!

Εύχομαι στον καινούργιο ιδιοκτήτη της ομάδας μας ολόψυχα τα καλύτερα… Καλή επιτυχία στο έργο του και να φτάσει την ομάδα εκεί που την ονειρεύεται… γιατί ο Ηρόδοτος είναι πάνω απο όλους!!! ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΗΡΌΔΟΤΟΣ…. Αλλα Μπορεί να ΕΓΙΝΑ!!!

Με εκτίμηση… Μανώλης Παπαματθαιάκης”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook