Βασιλειάδης: «Κάθε κατηγορία έχει τη δική της δυσκολία»

O πορτιέρε του Πλατανιά τονίζει οτι η καθυστέρηση στην έναρξη της Φούτμπολ Λιγκ δεν είναι ένα αρνητικό γεγονός για την ομάδα του αλλά της δίνει χρόνο ώστε να προετοιμαστεί καλύτερα.

Συνεχίζεται η δουλειά στον Πλατανιά εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος, με ένα από τα πολλά νέα πρόσωπα της ομάδας να μιλά στο athlitiko για τους στόχους που τίθενται.

Συγκεκριμένα, αυτός είναι o Γιώργος Βασιλειάδης, με τον 22χρονο τερματοφύλακα να σημειώνει μεταξύ άλλων ότι ο  αποκλεισμός στο Κύπελλο δεν σημαίνει κάτι για την ομάδα του και πως ο βασικός στόχος είναι να μπορέσει να πάει όσο καλύτερα γίνεται στο πρωτάθλημα.

Κατά την άποψη του η καθυστέρηση στην έναρξη της Φούτμπολ Λιγκ δεν είναι ένα αρνητικό γεγονός για τον Πλατανιά, αλλά δίνει χρόνο στην ομάδα έτσι ώστε να προετοιμαστεί καλύτερα.

Διαβάστε παρακάτω τις δηλώσεις του: 

Για τον ερχομό του στον Πλατανιά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω για δεύτερη φορά στην Κρήτη, καθώς έχω περάσει από τον Εργοτέλη. Φέτος είμαστε μια καινούρια ομάδα, με πολλά νέα πρόσωπα. Πιστεύω ότι σιγά-σιγά θα δεθούμε, καθώς δουλεύουμε σκληρά με τον προπονητή και ο στόχος είναι να κάνουμε ένα καλό σύνολο για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το αν ο κόσμος θα πρέπει να ανησυχεί ή να μην λάβει σοβαρά υπόψη του ότι ο Πλατανιάς αποκλείστηκε στο Κύπελλο: 

«Γενικά στη ζωή, όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να ανησυχεί κανείς. Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός, αλλά το πιο σημαντικό είναι το πρωτάθλημα και εκεί πρέπει να συγκεντρωθούμε. Ο στόχος μας είναι να κάνουμε μία καλή πορεία για την ομάδα και τον εαυτό μας και με σκληρή δουλειά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Για το στόχο του Πλατανιά στο πρωτάθλημα: 

«Δεν έχουμε συγκεκριμένο στόχο, θέλουμε κάθε Κυριακή να παίρνουμε τη νίκη. Από κει και πέρα, ό,τι καλύτερο προκύψει για την ομάδα, αυτό θα είναι το καλύτερο για εμάς».

Για το μεταβατικό στάδιο του Πλατανιά μετά την επιστροφή του από τη Σούπερ Λιγκ: 

«Κάθε κατηγορία έχει τη δική της δυσκολία. Ο Πλατανιάς ήταν για πολλά χρόνια στην Σούπερ Λιγκ, υποβιβάστηκε στην Φούτμπολ Λιγκ, αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι. Ειδικότερα φέτος, η Φούτμπολ Λιγκ, είναι μια πολύ καλή κατηγορία με πολύ καλές και δυνατές ομάδες. Εύχομαι και πιστεύω με τους συμπαίκτες μου, καθώς στην ομάδα μας υπάρχει ταλέντο και πολύ καλοί νεαροί παίκτες, να καταφέρουμε να ξαναγυρίσουμε την ομάδα στην Σούπερ Λιγκ».

Για το αν θα καταφέρει να διεκδικήσει θέση βασικού ως τερματοφύλακας στον Πλατανιά: 

«Οπως κάθε χρονιά και σε κάθε ομάδα, έτσι και στον Πλατανιά υπάρχουν φέτος τέσσερις τερματοφύλακες. Προσωπικά, έχω να συναγωνιστώ δύο πολύ καλούς και έμπειρους τερματοφύλακες όπως τον Σικαλιά και τον Γκοτ. Η φιλοσοφία της ομάδας και κανονικά αυτή η φιλοσοφία θα πρέπει να διακατέχει κάθε ομάδα είναι ο καλύτερος, αυτός που θα βρίσκεται σε πιο καλή φόρμα, να αγωνίζεται. Αυτή τη στιγμή μαζί με τον μικρότερο, τον Πενταράκη, είμαστε τέσσερις πολύ καλοί τερματοφύλακες και πιστεύω ότι θα γίνει ένας καλός ανταγωνισμός. Μεταξύ μας υπάρχει πολύ καλή επικοινωνία και έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Πιστεύω ότι ο καλύτερος θα είναι αυτός που θα παίζει».

Για την καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος:

«Επειδή στον Πλατανιά είμαστε μια καινούρια ομάδα -όπως και κάθε ομάδα που έχει καινούργιους παίκτες που θέλει χρόνο για να δεθεί- αυτό εμάς μας συμφέρει αυτή τη στιγμή, μας δίνει χρόνο ώστε να δεθούμε. Θα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε περισσότερα φιλικά, τα οποία χρειαζόμαστε και πιστεύω ότι η καθυστέρηση θα μας βγει σε καλό για να βρούμε ο ένας τα πατήματα του άλλου».

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook