Τσάλος: «Θα συνδράμω στον Ηρόδοτο αλλά θεωρώ ώριμο να μην ασχοληθώ»

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο άλλοτε διοικητικός παράγοντας του ΟΦΗ, πήρε θέση στα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο πως αναλαμβάνει τον Ηρόδοτο.

Πιο συγκεκριμένα ο Φώτης Τσάλος, τόνισε πως θα βοηθήσει την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού όπως κάνει τόσα χρόνια, όμως δεν θα ανακατευτεί με τα διοικητικά, καθώς οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν τον βοηθούν να ασχοληθεί με την ομάδα.

Η δήλωσή του: 

Προς το φίλαθλο κοινό. 
Αγαπητοί φίλοι και συντοπίτες, το τελευταίο διάστημα πολλά δημοσιεύματα αναφέρουν την εμπλοκή μου στα διοικητικά του Ηροδότου. Όπως έχω ενημερώσει στο μεσοδιάστημα αυτό αρκετά τοπικά Μ.Μ.Ε. καθώς και έχω απαντήσει σε αρκετό κόσμο στα κοινωνικά δίκτυα, όταν ερωτήθηκα, είναι αλήθεια ότι υπήρξε ενδιαφέρον μετά την κρούση που είχα από ανθρώπους της Π.Α.Ε., γεγονός που με τιμά ιδιαίτερα σαν άνθρωπο και σαν επιχειρηματία.. και σε ένα λάτρη του ποδοσφαίρου Εξέθεσα ένα συγκεκριμένο πλάνο και τις προτάσεις μου και έκανα αλλεπάλληλα ραντεβού και συζητήσεις περί αυτού. 

Αποτέλεσμα όλων, είναι ότι σήμερα, μετά από ώριμη σκέψη και ανάλυση των πλάνων μου με τους συνεργάτες μου, οι επαγγελματικές μου απαιτήσεις είναι ιδιαίτερα αυξημένες, με αποτέλεσμα να μου περιορίζουν τον χρόνο μου όπου θα μπορούσα να αφιερώσω στην ομάδα. Με γνώμονα την επικείμενη άνοδο στην Β’ επαγγελματική κατηγορία, θεωρώ τίμιο και ώριμο, να μην ασχοληθώ, μιας και δεν θα μπορώ να διαθέσω τον απαιτούμενο χρόνο, λόγω πάρα πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων της και το χειμώνα ειδικά στα ταξίδια μου στο εξωτερικό και όπως γνωρίζει υποχρεώσεις είναι πάρα πολύ μεγάλες ν μιας μεγάλης ομάδας όπως οφείλει κάποιος διοικητικός ηγέτης να δίδει σε μια ΠΑΕ. 

Πάραυτα, δηλώνω ότι θα συνδράμω στο σωματείο όπως το κάνω τόσα χρόνια, όπως συνεχίζω να κάνω και σε άλλες ομάδες, έχοντας αγάπη για το Κρητικό ποδόσφαιρο. Θα είμαι πάντα στην ομάδα δίπλα και θα στηρίζω όποιος και να είναι διοικητικά και οικονομικά την προσπάθειά τους

Εύχομαι από καρδιάς, ότι καλύτερο στη νέα αγωνιστική σεζόν, στους ανθρώπους της ΠΑΕ και στο ποδοσφαιρικό τμήμα. 

Με εκτίμηση, 
Φώτης Τσάλος

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook