Πετράκης: «Θέλαμε πάρα πολύ την πρόκριση»

Με επιβλητική εμφάνιση η Χανιώτικη ομάδα δεν συνάντησε δυσκολίες στο Κρανίδι, νικώντας με 7-3 την ΑΕ Ερμιονίδας.

Τα όσα είπε ο τεχνικός του Α.Ο.Χ / Κισσαμικού, Γιώργος Πετράκης, μετά τη λήξη του αγώνα στο ΔΑΚ Κρανιδίου

«Καταρχήν θα ήθελα να ευχηθώ στην ομάδα της Ερμιονίδας και στον προπονητή της, που τυχαίνει να έχω μία πολύ καλή σχέση μαζί του, τον κ. Στάικο, καλή συνέχεια, καλή αρχή στο πρωτάθλημα και η ομάδα τους να πετύχει τους στόχους της.

Όσον αφορά το παιχνίδι, πραγματικά, θέλαμε πάρα πολύ την πρόκριση για να καταφέρουμε να μπούμε στους ομίλους του Κυπέλλου.

Προσπαθήσαμε να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο συγκεντρωμένοι, άσχετα με το ότι παίζαμε με μία ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, όπως η Ερμιονίδα. Κατά διαστήματα το καταφέραμε, κατά διαστήματα όχι. Προτού πω για το αποτέλεσμα θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον κ. Στάικο, γιατί η δουλειά που έχει κάνει στην ομάδα πραγματικά φαίνεται.

Η Ερμιονίδα ήταν πολύ ανταγωνιστική στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Το να πετυχαίνεις 7 γκολ είναι σπουδαίο αλλά από την άλλη δεν μπορούμε να μη δούμε ότι απέναντί μας ο αντίπαλος έκανε μία μεγάλη προσπάθεια και κατά διαστήματα φάνηκε απειλητικός.

Από εκεί και πέρα όμως και εμείς σαν ομάδα αυτό που θέλουμε να κρατήσουμε είναι ότι ήταν το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι και το να ανοίγεις τη σεζόν με μια πρόκριση και με ένα ευρύ σκορ σίγουρα μας χαροποιεί.

Από την άλλη όμως πήραμε και πάρα πολλά ερεθίσματα, ώστε να δουλέψουμε από εδώ και στο εξής. Νομίζω ότι θα έχουμε τουλάχιστον 20 μέρες μπροστά μας ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος της Football League.

Κλείνοντας να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθειά τους, τη συγκέντρωσή τους, για το πάθος τους, τη σοβαρότητά τους. Πλέον κοιτάζουμε τη συνέχεια και για τον αγώνα Κυπέλλου που θα έρθει και για το πρωτάθλημα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook