Μαθιουλάκης: «Αλίμονο αν η νέα ομάδα δεν είναι πιο δυνατή από την περσινή»

Ο πρόεδρος του Πλατανιά, Μανώλης Μαθιουλάκης παραδέχτηκε τα λάθη που έκανε κι έφεραν τον Πλατανιά στη Football League, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος ότι η φετινή ομάδα θα είναι πιο δυνατή από την περσινή.

Στο πλαίσιο του αγιασμού ενόψει της νέας σεζόν στο Μάλεμε, ο ισχυρός άνδρας της χανιώτικης ΠΑΕ έδωσε το στίγμα του νέου ξεκινήματος που πραγματοποιούν οι “ερυθρόλευκοι”, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι δεν έχει βοήθειες.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ.Μαθιουλάκης: 

«Κάνουμε μια προσπάθεια ακόμα, έχοντας ξεκινήσει ουσιαστικά από το μηδέν σε μια άλλη κατηγορία. Εχω την εντύπωση ότι η ομάδα τα τελευταία έξι χρόνια έκανε έναν κύκλο.

Οσον αφορά το νέο πρωτάθλημα που παίζουμε, ελπίζω ότι οι επιλογές μας είναι αρκετά καλές και για τους στόχους που έχουμε. Για μια ακόμα φορά έκανα ό,τι μπορούσα και όπως γνωρίζετε αλλάξαμε τα πάντα. Και δεν εννοώ μόνο παίκτες. Είναι οι προπονητές, οι γυμναστές, οι υπάλληλοι της ΠΑΕ. Από τον Μάιο, αλλάξανε τα πάντα. Σαφώς και προβληματίστηκα, επειδή είμαι μόνος μου σε αυτή την προσπάθεια και αν άξιζε το κόπο να συνεχίσω. Εχει μείνει ένα πείσμα και παράπονα πολλά, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα απαριθμεί πλέον κανείς. Γνωρίζετε όλοι ότι σε ένα σύνολο, αυτή που φταίει είναι πάντα η κεφαλή.

Δεν αποποιούμαι των ευθυνών μου, σαφώς και υπάρχουν. Η τελευταία χρονιά ήταν πολύ φορτισμένη για μένα και για προσωπικούς λόγους. Βέβαια το πρόβλημα δεν παρουσιάστηκε ξαφνικά. Το πρόβλημα επωάστηκε και παρουσιάστηκε μετά. Και πριν από αυτή τη σεζόν που υποτίθεται ότι η ομάδα ήταν στα καλύτερά της, υπήρχαν προβλήματα τα οποία βγήκαν μετά στην επιφάνεια.

Τώρα πήραμε παίκτες μικρούς σε ηλικία με μεγάλα χρονικά συμβόλαια, ώστε να μην αναγκαζόμαστε κάθε μεταγραφική περίοδο να έρχονται 10-15 παίκτες. Ξεκινάμε από την αρχή και ο χρόνος θα δείξει το πόσο οι επιλογές ήταν σωστές και αυτό το καινούργιο θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες μας και στις ελπίδες μας.

Αλίμονο μας, αν η νέα ομάδα δεν είναι πιο δυνατή από την ομάδα που ολοκλήρωσε την περυσινή περίοδο και με όσα έγιναν κατά τη διάρκειά της. Δεν θα είχαμε λόγο να κάνουμε καμιά νέα προσπάθεια στην περίπτωση αυτή. Γίναμε πάρα πολλά λάθη και κακές επιλογές, όπως συμβαίνουν στις περισσότερες μικρομεσαίες ομάδες.

Θα κάνω μια προσπάθεια ακόμα. Θα ήθελα σε αυτή να έχω και κάποιους συμπαραστάτες, αλλά δεν είναι εύκολο. Το ποδόσφαιρο, στην πόλη μας είναι απαξιωμένο. Δεν ξέρω γιατί, αλλά ο κόσμος δεν έχει ερέθισμα.

Πριν από λίγες μέρες πήγα στο φιλικό μα τον ΟΦΗ. Ο κόσμος και ο παλμός που υπήρχε σε εκείνο το φιλικό και μάλιστα απέναντι σε μια ομάδα μικρότερης κατηγορίας, μου θύμιζε τα ματς που δίναμε εμείς απέναντι στις μεγάλες ομάδες.
Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε και συνεχίζουμε…». 

Πηγή: Sdna.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook