Φιλική νίκη του Πλατανιά επί της Παλαιόχωρας

Την καλή εικόνα που είχε και στα προηγούμενα φιλικά επιβεβαίωσε και σήμερα ο Πλατανιάς, όπου επικράτησε με 3-1 της Παλαιόχωρας στο γήπεδο του Μάλεμε.

Ο τεχνικός του Πλατανιά, Πάουλο Κάμπος, χρησιμοποίησε στο αρχικό σχήμα παίκτες που είχαν λίγα λεπτά συμμετοχής στα προηγούμενα τεστ, καθώς ακολουθεί την Κυριακή, το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, αυτό με τον Αρη Αβάτου για το Κύπελλο.

Η Παλαιόχωρα άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με σουτ του Χιντασέλι, ενώ στο 50ό λεπτό, Βασιλειάδης, απέκρουσε εντυπωσιακά το πέναλτι που εκτέλεσε ο Μανουσάκης.

Ο Πλατανιάς έφερε το ματς στα ίσα στο 56ο λεπτό με σουτ του Παπανικολάου μέσα από την περιοχή, έπειτα από ασίστ του Ουές. Το 2-1 έγινε στο 67ο λεπτό, με τον Παπανικολάου να χρεώνεται αυτή τη φορά την ασίστ και τον Στ. Ποζατζίδη να χρίζεται σκόρερ.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 85ο λεπτό ο Χ. Ποζατζίδης, έπειτα από σέντρα του Στ. Ποζατζίδη.

Πλατανιάς (Πάουλο Κάμπος): Βασιλειάδης (65’ Σικαλιάς), Λάμτσε, Ρουσσάκης (74’ Κατσαρός), Ποζατζίδης Στέλιος, Ουές, Σμυρλάκης, Τσακμάκης, Παπανικολάου, Παπουτσογιαννόπουλος (86’ Στεφανίδης), Ποζατζιδης Χάρης (86’ Δρικάκης), Κωστίκος.

Παλαιόχωρα (Αστέριος Θέμελης): Γιούδας (65’ Μαυρομιχάλης), Σπηλιώτης, Καραΐσκος (46’ Κόλα), Θεοδωράκης, Νκολίτσης, Μανουσάκης, Χιντασέλι (46’ Δημητριάδης), Κυριλλίδης (46’ Ζαχαράκης), Παλιάτσιος (76’ Αναστασόπουλος), Κτιστόπουλος (46’ Γκούφας), Πάγκαλος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook