Πάουλο Κάμπος: «Είμαστε όλοι έτοιμοι»

Ευχαριστημένος για την εικόνα που είχε o Πλατανιάς στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού με την Παλαιόχωρα (3-1) 0 δήλωσε ο Πάουλο Κάμπος.

Ο τεχνικός του Πλατανιά έκανε αναφορά, επίσης, στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν που ακολουθεί την Κυριακή (17/9) στην Ξάνθη απέναντι στον Αρη Αβάτου, λέγοντας πως η ελπίδα του είναι η ομάδα του να επιστρέψει πίσω με την πρόκριση στις αποσκευές της.

«Το παιχνίδι ήταν σημαντικό για μας γιατί παίξαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα Γ’ Εθνικής, με ποιότητα και καλούς παίκτες», είπε για την Παλαιόχωρα ο Βραζιλιάνος τεχνικός, που συνέχισε ως εξής: «Είδατε κιόλας ότι στο α’ ημίχρονο ήταν λίγο δύσκολα για μας μετά όμως, στο β’ ημίχρονο, παίξαμε καλύτερα, ισοφαρίζοντας αρχικά σε 1-1. Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες μου ότι πρέπει να σκοράρουμε πρώτοι γκολ και αν το καταφέρουμε, θα μπορέσουμε μετά να πετύχουμε ένα δεύτερο και ένα τρίτο γκολ όπως και κάναμε. Σημαντικό για μας ήταν ότι ο τερματοφύλακάς μας απέκρουσε το πέναλτι διότι αυτό μας βοήθησε ώστε να βγούμε μετά μπροστά και να αλλάξουμε το αποτέλεσμα σε 3-1. Το αποτέλεσμα είναι σημαντικό για τους νεαρούς παίκτες που έπαιξαν, αλλά και γενικότερα για την ομάδα του Πλατανιά», τόνισε ο Πάουλο Κάμπος.

Τέλος, σε ερώτηση που του έγινε για το ματς Κυπέλλου, είπε τα εξής: 

«Ξεκινάμε τα επίσημα παιχνίδια… Δώσαμε πέντε φιλικά, όπου έπαιξαν όλοι οι παίκτες, όσοι είναι στο ρόστερ και τώρα πάμε να παίξουμε το πρώτο παιχνίδι της σεζόν στην Ξάνθη απέναντι στον Αρη Αβάτου. Φυσικά και σεβόμαστε τον αντίπαλο, είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί παίζουν στην έδρα τους, αλλά είμαστε όλοι έτοιμοι και ελπίζω να επιστρέψουμε στα Χανιά με ένα καλό αποτέλεσμα μαζί με την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου».

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook