Προβληματισμένος από την επιθετική λειτουργία ο Παπαματθαιάκης

Ο τεχνικός του Ηροδότου στις δηλώσεις του μετά το φιλικό με τον Α.Ο.Χ / Κισσαμικό (2-0) τόνισε οτι περιμένει περισσότερα πράγματα από την ομάδα του στον επιθετικό τομέα στα προσεχή ματς.

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης ανέφερε τα εξής: 

«Να ευχαριστήσω τον ΑΟΧ-Κισσαμικό, που μας έκανε την τιμή να παίξουμε ένα τέτοιο φιλικό σε αυτό το πολύ όμορφο γήπεδο. Δεν ήταν καλό ποιοτικά παιχνίδι, ήταν παιχνίδι με λιγοστές φάσεις.

Κύριο μέλημα για εμάς ήταν η αμυντική λειτουργία, να δούμε ότι κάτι πάει να αλλάξει προς το καλύτερο σε αυτό το κομμάτι.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν πιεστήκαμε ιδιαίτερα, είχαμε τη μεγάλη φάση με το τετ-α-τετ του Αυγενικού να βρεθούμε μπροστά στο σκορ και πιθανόν να διαχειριζόμασταν εντελώς διαφορετικά το παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο το γρήγορο γκολ του ΑΟ Χανιά-Κισσαμικού λίγο μας αποσυντόνισε και νομίζω ότι ήταν οφθαλμοφανές ότι είχαμε πάρα πολλές ελλείψεις επιθετικά.

Δεν μπορούσαμε να βγάλουμε τα τακτικά μας καλά επιθετικά κομμάτια, που συνηθίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Ευελπιστώ ότι όταν θα μπουν όλα τα παιδιά μέσα στην ομάδα, ειδικά οι επιθετικογενείς παίκτες, νομίζω ότι και επιθετικά θα μπορούμε να βγάλουμε πολύ καλύτερα πράγματα. Τελευταίο φιλικό, να τελειώσουμε εδώ και να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι της επόμενης Κυριακής, που είναι ένα επίσημο παιχνίδι και μας αρέσει να κερδίζουμε τα επίσημα παιχνίδια.

Όλη μας η προσοχή αυτή την εβδομάδα θα είναι σε αυτό το παιχνίδι.

Να ευχηθώ και στον ΑΟΧ-Κισσαμικό να έχει μια καλή πρόκριση, να έχει ένα καλό πρωτάθλημα και να πάνε γενικά δεξιά τα πράγματα, όπως τα περιμένουν».

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook