Πετράκης: «Χρειαζόμαστε ακόμη χρόνο»

Ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο προπονητής του Α.Ο.Χ / Κισσαμικού μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης της ομάδας του με αντίπαλο τον Ηρόδοτο (2-0) στα Περιβόλια.

Ο προπονητής της Χανιώτικης ομάδας, Γιώργος Πετράκης, ανέφερε τα εξής: 

«Ήταν ένα ακόμη φιλικό για εμάς, απέναντι σε μία ομάδα που θα αγωνίζεται φέτος στην ίδια κατηγορία. Κατά διαστήματα η απόδοσή μας ήταν κοντά σε αυτό που θέλουμε να γίνουμε σαν ομάδα, γιατί δεν έχουμε γίνει ακόμα.

Χρειαζόμαστε ακόμη χρόνο και το επόμενο εικοσαήμερο μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα η ομάδα θα παρουσιαστεί ακόμη περισσότερο βελτιωμένη, θα “δέσουμε” ακόμη περισσότερο, γιατί έχουν έρθει και κάτι καινούργιοι παίκτες.

Όλο αυτό και με βάση το σημερινό μου αφήνει θετικές εντυπώσεις, χωρίς να με αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο. Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης και αυτό με ικανοποιεί».

Για το ματς Κυπέλλου με την Ερμιονίδα:

«Τυχαίνει να γνωρίζω και τον προπονητή της Ερμιονίδας. Μία ομάδα πολύ σοβαρή, τα τελευταία χρόνια με τον ίδιο προπονητή κάνουν πολύ καλή δουλειά. Ένα παιχνίδι νοκ-άουτ Κυπέλλου κρύβει εκπλήξεις και κινδύνους. Από εκεί και πέρα εμείς θα προετοιμαστούμε κατάλληλα όλη την εβδομάδα για να καταφέρουμε να πάμε να πάρουμε την πρόκριση».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook