ΠΑΕ και επίσημα ο Ηρόδοτος

Ιστορική μέρα για την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού η οποία έγινε και επίσημα ΠΑΕ καθώς η Γ.Γ. Εμπορίου του Υπ. Οικονομίας ενέκρινε τη σύσταση της ΠΑΕ Ηροδότου.

Αναλυτικά το θέμα: Παροχή άδειας σύστασης και έγκρισης του καταστατικού της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ (Π.Α.Σ.Α.) Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «Π.Α.Ε. ΗΡΟΔΟΤΟΣ Π.Α.Σ.Α.».

1. Εγκρίνουμε τη σύσταση της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ (Π.Α.Σ.Α.) Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «Π.Α.Ε. ΗΡΟΔΟΤΟΣ Π.Α.Σ.Α.».

2. Εγκρίνουμε το Καταστατικό της ανωτέρω εταιρείας όπως αυτό καταρτίστηκε με την με αρ. 238/14.08.2018 Συμβολαιογραφική Πράξη του Συμβολαιογράφου Ηρακλείου Κρήτης ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΑΚΗ, αποτελούμενο από 45 (σαράντα πέντε) άρθρα.

3. Η παρούσα απόφαση να καταχωρηθεί στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο και ανακοίνωση καταχώρισης να δημοσιευθεί στο διαδικτυακό τόπο του Γ.Ε.ΜΗ.

Ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Ιωάννης Αρεταίος

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook