Γιώργος Πετράκης: «Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας»

Ευχαριστημένος από την πορεία της προετοιμασίας της ομάδας του εμφανίστηκε ο τεχνικός του Α.Ο.Χ / Κισσαμικού μετά το φιλικό με τον ΠΟΑ (4-0).

Tα όσα δήλωσε ο προπονητής της Χανιώτικης ομάδας, Γιώργος Πετράκης, μετά το τέλος του αγώνα προετοιμασίας με τον ΠΟΑ (4-0):

«Καταρχήν να ευχαριστήσω την ομάδα του Ατσαλένιου που έκανε αυτό το ταξίδι και ήρθε εδώ για να παίξουμε.

Για μένα είναι σημαντικό ότι στην ουσία – όχι εξ ολοκλήρου – η διάθεση και κάποια στοιχεία από αυτά που δουλεύουμε στην προετοιμασία βγήκαν στο παιχνίδι.

Σίγουρα παίζαμε με μια ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας που φάνηκε κουρασμένη, αλλά εγώ αυτό που κρατάω είναι ότι η διάθεση, η στάση μας και η νοοτροπία μας ήταν σε καλό επίπεδο και κάποια στοιχεία βγήκαν, τα οποία δουλεύουμε και αυτό με ευχαριστεί.

Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, είναι καλό ότι έχουμε ακόμη έναν μήνα και με τα παιδιά που θα έρθουν θα δουλέψουμε πολύ καλά για να προετοιμαστούμε απόλυτα για την έναρξη του πρωταθλήματος».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από την πρόοδο προετοιμασίας της ομάδας:

«Η μεγαλύτερη πρόοδος για μένα στην ουσία είναι ότι συνεχίζουμε χωρίς μυϊκούς τραυματισμούς, γιατί τα παιδιά είναι πολύ φορτισμένα αυτές τις ημέρες.

Έχει γίνει πάρα πολλή δουλειά στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Είμαι ευχαριστημένος πάρα πολύ από τη διάθεση.

Μέχρι τώρα είμαστε σε ένα καλό επίπεδο και πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο και ακόμα καλύτερα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook