Φιλική… ματσάρα στις Αρχάνες

Σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στις Αρχάνες Γιούχτας και Ηρόδοτος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 σκορ.

Και οι δύο προπονητές μέσα σε αυτό το σπουδαίο παιχνίδι κατάφεραν να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την συνέχεια, με τον Μηνά Πίτσο και τον Μανώλη Παπαματθαιάκη να χρησιμοποιούν για ακόμα ένα παιχνίδι πολλά πρόσωπα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Γιούχτα παίρνοντας προβάδισμα στο σκορ στο 18ο λεπτό με τον Σφυρογιαννάκη για να έρθει λίγα λεπτά αργότερα το τελευταίο μεταγραφικά απόκτημα του Ηροδότου Κονέ, ο οποίος είχε περάσει στην θέση του Κωνσταντινίδη (λ.τ.) για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα κάνοντας το 1-1 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν ίδιος με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να δημιουργούν ευκαιρίες και τον Ηρόδοτο να καταφέρνει να κάνει την ανατροπή, όταν ο Φραγκουλάκης ευστόχησε από την άσπρη… βούλα. Ο Γιούχτας παρότι αγωνίζεται μια κατηγορία κάτω δεν το έβαλε κάτω και με τον Κουσίδη να πιάνει μια ωραία κεφαλιά έκανε το 2-2 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι ενδεκάδες που επέλεξαν οι δύο προπονητές στο πρώτο ημίχρονο:

Γιούχτας (Μ. Πίτσος): 
Κόλλιας(59’Γιαννόπουλος), Κασσωτάκης, Ρουμπάκης, Ραπτάκης, Τζανής, Ζαχαρακης, Μαυρομάτης, Τσάτσος, Σακλαμάκης, Ανωγειανάκης, Σφυρογιαννάκης

Ηρόδοτος (Μ. Παπαματθαιάκης):
Κουράκης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Γιαλούσης, Δαμιανάκης, Κασαπάκης, Σμυρλής, Μάκο, Κοντογιάννης, Αυγενικού, Κωνσταντινίδης

Οι ενδεκάδες που επέλεξαν οι δύο προπονητές στο δεύτερο ημίχρονο:

Γιούχτας (Μ. Πίτσος):  Κόλλιας, Κασσωτάκης, Ρουμπάκης, Ραπτάκης, Κουσίδης, Λογοθέτης, Κορτσινίδης, Τσάτσος, Σακλαμάκης, Ανωγειανάκης, Στρατάκης

Ηρόδοτος (Μ. Παπαματθαιάκης): Κασμερίδης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Γιαλούσης, Δαμιανάκης, Κασαπάκης, Σμυρλής, Μάκο, Κοντογιάννης, Φραγκουλάκης, Κονέ.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook