Σπουδαία κίνηση από τον Ηρακλή: Δωρεάν διαρκείας για τα ΑμΕΑ

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησαν οι ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ηρακλή, καθώς μέσω ανακοίνωσης γνωστοποίησαν πως τα άτομα με ειδικές ανάγκες που επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας για τη νέα σεζόν, θα το προμηθευτούν δωρεάν!

Oι “κυανόλευκοι” σημείωσαν επίσης στην ανακοίνωση πως την Δευτέρα (27/8) θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας του Σπύρου Μπαξεβάνου, η οποία θα είναι ανοιχτή για τον φίλαθλο κόσμο του Ηρακλή.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: 

«Το ποδοσφαιρικό τμήμα ανακοινώνει ότι την Δευτέρα 27 Αυγούστου και ώρα 6:30 θα πραγματοποιηθεί η επίσημη πρώτη προπόνηση της ομάδας στο Καυτανζόγλειο. Η προπόνηση θα είναι ανοιχτή για τους φίλους της ομάδας και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Επίσης στον αύλειο χώρο του Καυτανζογλείου (μπροστά στη θύρα επισήμων) θα υπάρχει stand όπου θα γίνεται πώληση και παραλαβή των καρτών διαρκείας.

Τονίζεται ότι άτομα ΑμΕΑ καθώς και άτομα με αναπηρία άνω του 70% θα μπορούν να προμηθευτούν την κάρτα διαρκείας ΔΩΡΕΑΝ για οποιαδήποτε θύρα επιθυμούν, ενώ για άτομα με αναπηρία κάτω του 70% θα γίνει έκπτωση 50% για όλες τις θύρες, με την επίδειξη σχετικού αποδεικτικού εγγράφου. Τέλος, οι άνεργοι θα έχουν έκπτωση 50% για όλες τις θύρες με την επίδειξη φωτοτυπίας της κάρτας ανεργίας».

Πηγή: Sdna.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook