«Βλέπει» Στεργίδη και Σταματή ο Ηρόδοτος

Δύο ποδοσφαιριστές που θα ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας έχει βάλει στο… μάτι η διοίκηση του Ηροδότου, εξετάζοντας τις περιπτώσεις.

Πιο συγκεκριμένα τους Λυμπέρη Στεργίδη και Ανδρέα Σταματή εξετάζει η διοίκηση των “κυανόλευκων” στην προσπάθεια που κάνει για την ενίσχυση του ρόστερ στο δύσκολο πρωτάθλημα της Football League.

Μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ο έμπειρος τεχνικός είδε τις αδυναμίες που έχει η ομάδα, με αποτέλεσμα να ζητήσει από την διοίκηση την ενίσχυση του συλλόγου για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Στεργίδης τη περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στην Παναχαική, έχοντας πρωταγωνιστικούς ρόλους της ομάδας και αναμφίβολα θα κάνει τη διαφορά στην ομάδα του Μανώλη Παπαματθαιάκη, εφόσον ολοκληρωθεί το… deal.

Από την άλλη ο Ανδρέας Σταματής, πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του Παναιγιάλειου έχοντας αγωνιστεί σε 29 παιχνίδια σκοράροντας και 6 τέρματα.

Πλέον τα επόμενα 24ωρα αναμένονται να υπάρχουν εξελίξεις σχετικά με τις περιπτώσεις των δύο ποδοσφαιριστών με την διοίκηση του συλλόγου να κάνει τα… πάντα για να κλείσει τους Στεργίδη και Σταματή.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook