Σπουδαία κίνηση με Δασκαλάκη ο ΑΟΧ – Κισσαμικός!

Έναν τερματοφύλακα που τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Λεβαδειακό, ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας ο ΑΟΧ – Κισσαμικός με τον Τάσο Δασκαλάκη να επιστρέφει στην γενέτηρά του.

Ο νεαρός τερματοφύλακας, που γεννήθηκε στα Χανιά, ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τους ανθρώπους της Χανιώτικης ομάδας και πλέον ανήκει στο ρόστερ των “μπλε”.

Ο Τάσος Δασκαλάκης γεννήθηκε στα Χανιά στις 6 Μαΐου 1995 και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Άμιλλα Μοδίου-Γερανίου. Στη συνέχεια βρέθηκε στον Πλατανιά με τον οποίο έκανε ντεμπούτο στις εθνικές κατηγορίες το 2011. Ακολούθησε η ένταξή του στον Εργοτέλη, όπου από την ομάδα Νέων βρέθηκε στην πρώτη ομάδα, υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο το 2014 (Super League). Τη σεζόν 2015-2016 “μετακόμισε” στον Ολυμπιακό Βόλου (3 συμμετοχές στη Football League και 3 στο Κύπελλο), ενώ από το 2016 ανήκει στον Λεβαδειακό, με τον οποίο έχει 2 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΑΟΧ – Κισσαμικού δήλωσε:«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον τόπο μου και κυρίως που εντάχθηκα στον ΑΟΧ-Κισσαμικό. Μία ομάδα με υγεία, που κάθε χρόνο εξελίσσεται προς το καλύτερο. Το γεγονός ότι ο ΑΟΧ-Κισσαμικός βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης είναι κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα, ειδικά σε μία περίοδο που όλα τα πράγματα στη χώρα μας έχουν την αντίστροφη πορεία. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τους προπονητές για την εμπιστοσύνη τους σε μένα και από πλευράς μου θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να βοηθήσω η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εύχομαι υγεία πάνω απ’ όλα σε όλη την ομάδα και στο τέλος να έχουμε πετύχει τους στόχους μας».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook