Τελειώνει το… σίριαλ της μεταγραφής Παντελάκη

Λίγες ημέρες αναμονής απέμειναν για να μάθει αν θα φορέσει τελικά τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Λίγες ημέρες αναμονής απέμειναν για να μάθει ο Νώντας Παντελάκης αν θα φορέσει τελικά τη φανέλα με το “τριφύλλι”.

Έπειτα από αρκετές εβδομάδες το… σίριαλ της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό βαδίζει προς το τέλος του και η κατάληξη αναμένεται να είναι θετική. Μέχρι την Τρίτη (07/08) θα δοθεί η οριστική απάντηση από πλευράς Παναθηναϊκού για το αν “προχωρήσει” η μεταγραφή του 23χρονου αμυντικού.

Αυτό που μοιάζει δεδομένο, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ότι ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής του ΑΟΧ/Κισσαμικού θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη Super League, παρότι προέκυψαν – εκτός της χανιώτικης ομάδας – καλές προτάσεις και από ομάδες της Football League με πρωταγωνιστικές βλέψεις.

Τις τελευταίες ημέρες παρουσιάστηκε νέος “μνηστήρας” από τη “μεγάλη κατηγορία” για τον Παντελάκη, πράγμα που ίσως να έπαιξε ρόλο στην απόφαση του Παναθηναϊκού να τελειώσει θετικά (πολλές πιθανότητες) ή αρνητικά το θέμα τις επόμενες ημέρες.

Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός όλο αυτό το διάστημα περίμενε τις εξελίξεις, εκφράζοντας από την αρχή το ενδιαφέρον του για παραμονή του ικανότατου αμυντικού στα Χανιά, αλλά πλέον – με δεδομένη τη μετακίνησή του σε ομάδα της Super League – φαίνεται να στρέφεται σε άλλες λύσεις για το κέντρο της άμυνας.

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook