Αυγενικού: “Δεν το σκέφτηκα και πολύ”

Στο athleticradio.gr μίλησε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ηροδότου, Μιχάλης Αυγενικού.

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας αναφέρθηκε και στο λόγο που αποφάσισε να επιστρέψει στην Κρήτη για λογαριασμό του Ηροδότου αναφέροντας: “Πέρυσι δεν πραγματοποίησα καλή χρονιά, καθώς η ομάδα μου έπεσε κατηγορία. Θεωρώ ότι ο Ηρόδοτος είναι η ευκαιρία μου να επιστρέψω στο επαγγελματικό κομμάτι. Παράλληλα μου έδειξαν πάρα πολύ πόσο με θέλουν στην ομάδα και αυτό το εκτίμησα πάρα πολύ. Το γνωρίζω το Ηράκλειο έχω μερικούς φίλους στην ομάδα και σε συνδυασμό με το σκεπτικό του προπονητή μου που θέλει παίκτες νέους με όρεξη και πάθος δεν το σκέφτηκα και πολύ για να ρθω”.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στους προσωπικούς του στόχους μαζί με την ομάδα λέγοντας: “Προσωπικός μου στόχος είναι να καθιερωθώ στις επαγγελματικές κατηγορίες και να  βοηθήσω αλλά και να βοηθηθώ από τον Ηρόδοτο για μια καλή χρονιά που θα κάνουμε με την ομάδα”.

Τέλος ο Μιχάλης Αυγενικού, μίλησε και για τον κόσμο του Ηροδότου, τονίζοντας: “Ο κόσμος του Ηροδότου ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα και γίνεται ο 12ος παίκτης. Το ίδιο θέλουμε και φέτος, καθώς το πρωτάθλημα θα είναι πάρα πολύ δύσκολο και σίγουρα τους θέλουμε κοντά μας”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook