«Κοκκινόμαυροι» με τη βούλα Παπατόλιος, Μαυριάς

Την απόκτηση των Θανάση Παπατόλιου και Δημήτρη Μαυριά ανακοίνωσε την Πέμπτη (19/7) η διοίκηση της Παναχαϊκής.

Στην πραγματοποίηση δύο ακόμα μεταγραφών προχώρησε η Παναχαϊκή, η οποία ενέταξε στο δυναμικό της τους Θανάση Παπατόλιο και Δημήτρη Μαυριά.

Ο πρώτος είναι 24χρονών αμυντικός και την περυσινή σεζόν αγωνιζόταν στον ΟΦΗ. Όσον αφορά τον δεύτερο είναι 22χρονών παίζει στην θέση του μεσοεπιθετικού την και πέρυσι αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Λάρισας.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Θάνο Παπατόλιο.
Ο Θάνος Παπατόλιος γεννημένος το 1994 στην Κατερίνη ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον ΠΙΕΡΙΚΟ και από την αγωνιστική σεζόν 2014/15 και για τρεις συνεχόμενες σεζόν αγωνίστηκε στον ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ. Την προηγούμενη ποδοσφαιρική χρονιά ο Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής φόρεσε την φανέλα της Ομάδας του ΟΦΗ.
Θάνο, Καλώς ήρθες στην Ομάδα μας.

Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Μαυριά.
O Δημήτρης Μαυριάς κατάγεται από την Καρδίτσα και είναι γεννημένος στην Λάρισα στις 3 Οκτωβρίου 1996. Ξεκίνησε τα πρώτα επαγγελματικά ποδοσφαιρικά βήματα του στην ΓΛΥΦΑΔΑ, από την οποία τον Ιανουάριο του 2014 αποχώρησε για να φορέσει την φανέλα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ έως και το τέλος της σεζόν 2015/16.Την ποδοσφαιρική περίοδο 2016/17 υπέγραψε συμβόλαιο σε Ομάδα της Super League στην Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ. Έχει χριστεί Διεθνής, συμμετέχοντας τρεις φορές στην Εθνική Νέων λαμβάνοντας μέρος το 2015 και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα EURO U19.
Δημήτρη, Καλώς ήρθες στην Ομάδα μας».

Πηγή: Sdna.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook