Ανανέωσε με Ηρόδοτο ο Παπαματθαιάκης!

Ηρόδοτος και Μανώλης Παπαματθαιάκης θα συνεχίσουν μαζί και τη νέα αγωνιστική χρονιά, με τις δύο πλευρές να έρχονται σε συμφωνία το πρωί της Παρασκευής.

Στο… τιμόνι των “κυανόλευκων” θα βρίσκεται στην ιστορική σεζόν ο Μανώλης Παπαματθαιάκης, καθώς έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο του συλλόγου Στέλιο Σωκιανό!

Ο έμπειρος τεχνικός, πανηγύρισε την άνοδο στην Football League με τον Ηρόδοτο και όπως ήταν αναμενόμενο οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν μαζί και τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Πλέον παίρνουν σειρά οι ανανεώσεις και τα μεταγραφικά για τους “κυανόλευκους” που αναμένεται να έχουν ένα… καυτό καλοκαίρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Ηροδότου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, την ανανέωση της συνεργασίας και για τη νέα αγωνιστική περίοδο με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας, κ. Παπαματθαιάκη Μανώλη. Ο καταξιωμένος προπονητής με μεγάλη προπονητική εμπειρία, καθηγητής Φυσικής Αγωγής (απόφοιτος Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού), επαγγελματίας προπονητής ποδοσφαίρου (Κάτοχος UEFA pro), συνεχίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά στο τιμόνι της ομάδας.
Η άψογη συνεργασία με το προπονητικό team, τους αθλητές και την Διοίκηση του Συλλόγου, καθώς και η επίτευξη των στόχων που είχε θέσει η ομάδα από την αρχή, της συνεργασίας μας, εδραιώνουν την εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπό του.
Υπό την καθοδήγηση του κ. Παπαματθαιάκη Μανώλη, ο Ηρόδοτος στέφθηκε πρωταθλητής του 8ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ευχόμαστε και για τη νέα περίοδο τη συνέχεια στις επιτυχίες!»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook