Ανακοίνωσε Καραγιάννη ο ΑΟΧ Κισσαμικός!

Ποδοσφαιριστής του ΑΟΧ Κισσαμικού θα είναι τη νέα αγωνιστική χρονιά ο Αλέξανδρος Καραγιάννης, ο οποίος ανακοινώθηκε από την Χανιώτικη ομάδα.

Την πρώτη της μεταγραφή για τη καλοκαιρινή περίοδο πραγματοποίησε ο ΑΟΧ Κισσαμικός. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν με τη φανέλα της Λαμίας, βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα να πετύχει το στόχο της που ήταν η άνοδος στο πρωτάθλημα της Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Καραγιάννη.

Το βιογραφικό του

Είναι γεννημένος στις 25 Οκτωβρίου 1993 και για πρώτη φορά “εμφανίστηκε” στις εθνικές κατηγορίες με τον Πυρσό Γρεβενών. Στη συνέχεια εντάχθηκε στην Κ20 του Άρη και τη σεζόν 2012-2013 έγινε επαγγελματίας στους “κίτρινους”, με τους οποίους σε δύο σεζόν μέτρησε συνολικά 10 συμμετοχές – 1 γκολ στη Super League και 3 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας. Το 2014 ήρθε για πρώτη φορά στα Χανιά, κάνοντας 17 συμμετοχές με 3 γκολ στη Football League και 6 συμμετοχές με 1 γκολ στο Κύπελλο Ελλάδας με τον ΑΟΧ. Την τελευταία τριετία αγωνίστηκε στη Λαμία, βοηθώντας την σημαντικά στην ιστορική άνοδο στη Super League.

*Στη φωτογραφία ο Αλέξανδρος Καραγιάννης με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός Αντώνη Ροκάκη”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook