Α. Παπαδάκης: “Έχω αποφασίσει να βοηθήσω τον Ηρόδοτο”

Την θέση του για όσον αφορά το θέμα της προεδρίας του Ηροδότου, μίλησε ο Αντώνης Παπαδάκης στην “Πατρίδα”.

Ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας αρχικά αναφέρθηκε στην συνάντηση που είχε με τον Στέλιο Σωκιανό, και τα θέματα που συζήτησαν λέγοντας: “Έχω αποφασίσει να βοηθήσω τον Ηρόδοτο. Υπάρχει πρόσφορο πεδίο συνεργασίας. Έχουμε μελετήσει όλα τα στοιχεία. Τα οικονομικά του Ηροδότου είναι καθρέπτης. Αξίζουν συγχαρητήρια στην διοίκηση του. Είναι ένα σωματείο πρότυπο. Η Φιλοσοφία του με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Με μικρό μπάτζετ και με νά παιδιά από την Κρήτη μπορείς να πετύχεις πολλά”.

Για τις σκέψεις του για την ομάδα τη νέα χρονιά και όχι μόνο τόνισε: “Έχω εμπιστοσύνη στον κ. Σωκιανό. Ξέρω ότι δεν θέλει για προσωπικούς λόγους να μείνει στην θέση του προέδρου. Αυτά είναι θέματα που θα τα δούμε. Εγώ λόγω της δουλειά μου λείπω πολύ μεγάλο διάστημα στο εξωτερικό αλλά θα βρούμε λύσεις. Η ομάδα έχει τις προϋποθέσεις να πάει καλά. Το Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο έχει κάνει σημαντικά βήματα και είναι θετικό που έχει και πάλι ομάδα στην Σουπερ Λιγκ, δύο ομάδες στην Football League και δύο ομάδες στην Γ’ Εθνική”.

Ενώ κλείνοντας μίλησε και για τον ΟΦΗ αναφέροντας: “Δεν ήταν πρόσφορες οι συνθήκες για να συνεχίσω αλλά εγώ πάντα θα είμαι κοντά στον ΟΦΗ γιατί είναι η ομάδα της καρδιάς μας Χρειάζεται όμως να γίνουν πολλά ακόμα σε αυτή την ομάδα”.

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook