Σειρά παίρνει ο σχεδιασμός για την επόμενη μέρα…

Η ονειρική σεζόν για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό βαδίζει προς το τέλος της.

Τώρα αρχίζουν τα… δύσκολα για τη διοίκηση της χανιώτικης ομάδας, που θα έχει αρκετή δουλειά εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αφού ο πήχης των απαιτήσεων ανεβαίνει αγωνιστικά μετά την 4η θέση στο φετινό πρωτάθλημα.

Το ιδανικό σενάριο θα ήταν να βρεθεί μέσω αναδιάρθρωσης η ομάδα στη “μεγάλη” κατηγορία, αλλά όσο περνάει ο καιρός τόσο και εξασθενεί αυτή η πιθανότητα, οπότε το ερωτηματικό είναι τι προθέσεις υπάρχουν από πλευράς της διοίκησης για τη νέα σεζόν και αν “πατήσει” πάνω σε αυτή τη χρονιά για να δημιουργήσει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στη Football League.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι συζητήσεις με τον Γιώργο Πετράκη (και κατ’ επέκταση και με τους συνεργάτες του) για την ανανέωση της συνεργασίας, με τις “μετοχές” του 30χρονου προπονητή να έχουν ανέβει αρκετά μετά την εξαιρετική πορεία του νεανικού συνόλου που διαχειρίστηκε. Ήδη το όνομά του “παίζει” σε αρκετά δημοσιεύματα ομάδων της Super League, που φαίνεται ότι τον έχουν βάλει στο “μπλοκάκι” τους.

Από εκεί και πέρα αρκετή δουλειά… περιμένει τη διοίκηση και στο κομμάτι των ανανεώσεων, αφού οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έκαναν εξαιρετική σεζόν που θα ήθελαν να την “εξαργυρώσουν” με μια μεταγραφή σε υψηλότερο επίπεδο, όπως ο Λέο. Εξ άλλου αρκετοί είναι οι παίκτες που μόνο… αδιάφορες δεν αφήνουν ομάδες της Super League, οπότε το καλοκαίρι αναμένεται “καυτό”.

Οι συζητήσεις της διοίκησης με προπονητή και ποδοσφαιριστές για την επόμενη μέρα αναμένεται να αρχίσουν το επόμενο διάστημα και αφού ολοκληρωθεί και τυπικά το πρωτάθλημα.

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook