Διακάκης: “Ο ΟΦΗ παίζει μοντέρνο ποδόσφαιρο”

Ο Τάκης Διακάκης μίλησε στον Αthletic Radio 104,2 για το σημερινό παιχνίδι των Περιβολίων πλέκοντας το εγκώμιο του Νίκου Παπαδόπουλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάκης Διακάκης στον Athletic Radio 104,2

Για τον φετινό ΟΦΗ: “Ο ΟΦΗ έχει εξασφαλίσει την άνοδο, μακάρι να πάρει και την πρώτη θέση ενώ ο ΑΟΧ/Κισσαμικός πατάει καλά στην κατηγορία και θα δούμε ένα παιχνίδι που δεν θα υπάρχει μεγάλο άγχος και θα αποτελέσει διαφήμιση στο Κρητικό ποδόσφαιρο”.

Για την σημασία της παρουσίας του Νίκου Παπαδόπουλου: “Μεγάλο ρόλο στο να μείνει όρθιος ο ΟΦΗ έπαιξε ο Νίκος Παπαδόπουλος. Είναι ένας άνθρωπος, καταξιωμένος ως προπονητής και επειδή είναι παλιός παίκτης της ομάδας γνωρίζει την δυναμική της. Αν έφευγε ο Παπαδόπουλος τότε θα δημιουργούνταν πολύ μεγάλο πρόβλημα. Παρέμεινε στην ομάδα, την στήριξε για να σταθεί όρθια και ήταν ο σημαντικότερος ρόλος του”.

Για την μεσοεπιθετική γραμμή του ΟΦΗ: “Υπάρχει χημεία στην ομάδα. Ο Παπαδόπουλος έχτισε μια ομάδα που είχε στόχο να πάρει το πρωτάθλημα. Όλα αυτά συνετέλεσαν ώστε να δημιουργηθεί”.

Για το τι του έκανε εντύπωση από τον φετινό ΟΦΗ: “Ο ΟΦΗ μου αρέσει γιατί είναι μια ομάδα που παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο. Σκοράρουν όλοι οι παίκτες, με γρήγορη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση. Δέχεται δύσκολα γκολ ενώ αντιθέτως σκοράρει πολύ εύκολα. Από την μέση και μπροστά διαθέτει παίκτες με ποιότητα, ταχύτητα και έφεση στο σκοράρισμα. Αυτό σημαίνει ότι δεν ξέρεις ποιον θα αντιμετωπίσεις και είναι στοιχείο του σύγχρονου ποδοσφαίρου”.

Για την φετινή πορεία του ΑΟΧ/Κισσαμικού: “Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός είναι μια ομάδα που ξεχειλίζει από ταλέντο. Έχει δουλεμένους παίκτες που προέρχονται από μεγάλες ΠΑΕ και δεν έχει καμία σχέση το παιχνίδι του πρώτου γύρου με το σημερινό παιχνίδι. Διαθέτει παίκτες με φιλοδοξία, πάθος και διάθεση. Παράλληλα καθοδηγούνται από ένα πλήρες τεχνικό τιμ, διαθέτουν ήθος. Και ο Γιώργος Πετράκης είναι ένα μεγάλο ταλέντο ως προπονητής, ξέρω πως σκέφτεται επειδή έχουμε πολύ καλή σχέση”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook