Μεγάλο παιχνίδι στα Περιβόλια

Ο Αλέξης Σελινιωτάκης πήρε μέρος στην προπόνηση και τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου Πετράκη, χωρίς όμως να είναι ακόμη σίγουρη η συμμετοχή του, λόγω των ενοχλήσεων που έχει από το ματς με την Παναχαϊκή.

Από την άλλη ο 30χρονος προπονητής δεν υπολογίζει στους διεθνείς Σάλιακα και Τόλι και στον Σερβιλάκη. Οι απουσίες αυτές δημιουργούν πρόβλημα στο δεξί άκρο της άμυνας με τις διαθέσιμες λύσεις που έχουν απομείνει να είναι αυτές των Μαρκοπουλιώτη και Φουάση, που κάλυψαν τη θέση αυτή στα ματς του πρώτου γύρου με Αχαρναϊκό και Εργοτέλη, αντίστοιχα.

Η 18άδα όπως συνηθίζεται θα γίνει γνωστή στα Περιβόλια λίγες ώρες πριν τη σέντρα της αναμέτρησης, με τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές που έχουν απομείνει, με βάση τους παραπάνω απόντες και τον Μεγαρίτη που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, να είναι οι εξής:

Λαζαρίδης, Παπαδόπουλος, Γαβαλάς (τερματοφύλακες), Αρναούτογλου, Ζιούλης, Παντελάκης, Καραγεώργης, Μαρκοπουλιώτης, Φουάσης, Γκίνη, Σελινιωτάκης, Λεμονής, Τασιούλης, Βρεττός, Αποστολίδης, Ξύδας, Νικόλτσης, Λέο, Χαλκιαδάκης.

Σε αυτούς δεν υπολογίζονται οι Μπλατσιώτης, Λουβιτάκης, που αγωνίζονται με την Κ19, κάτι που αναμένεται να γίνει και κόντρα στον Εργοτέλη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook