Πετράκης: “Οι παίκτες έκαναν μία πολύ σπουδαία προσπάθεια”

Ο Α.Ο.Χανιά / Κισσαμικός παραμένει αήττητος στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Η τοποθέτηση του Γιώργου Πετράκη μετά το τέλος της αναμέτρησης της Χανιώτικης ομάδας με την Παναχαϊκή (0-0), στο γήπεδο της Αγυιάς:

«Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα και στον κόσμο της Παναχαϊκής, είναι πολύ ευχάριστο να παίζουμε σε γήπεδα που έχουν κόσμο και αυτό η Παναχαϊκή δεν το έχει κερδίσει τυχαία, αυτό που γίνεται είναι κάτι πολύ καλό, βγάζει υγεία και σίγουρα γι’ αυτό το κομμάτι τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο.

Εμείς από τη δική μας πλευρά ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι στο αγωνιστικό μας πλάνο. Οι παίκτες μου έκαναν μία πολύ σπουδαία προσπάθεια.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μία-δύο καλές ευκαιρίες και κάποιες καλές προϋποθέσεις με βάση τον τρόπο που είχαμε επιλέξει να απειλήσουμε τον αντίπαλο και από την άλλη δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα.

Νομίζω ότι και η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν σχεδόν η ίδια, εκτός από τα τελευταία λεπτά που ο αντίπαλος μας πίεσε παραπάνω χωρίς όμως αυτό να μπορεί να το μετουσιώσει σε κάποια αρκετά καλή ευκαιρία. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια οι ποδοσφαιριστές μου.

Πλέον εμείς κοιτάζουμε τη συνέχεια για το επόμενο παιχνίδι που έχουμε στην έδρα μας».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook