Πετράκης: “Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη»

Ο προπονητής του Α.Ο. Χανιά/Κισσαμικού μίλησε μετά την φιλική ήττα από τον ΟΦΗ (1-0).

Κατά ένα μεγάλο ποσοστό οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Χανιά/Κισσαμικού κατάφεραν να υλοποιήσουν κάποια πράγματα από αυτά που σχεδιάστηκαν για το φιλικό με τον ΟΦΗ, όπου η ομάδα του Ηρακλείου επικράτησε με 1-0, και προσπάθησαν να πειθαρχήσουν στο αγωνιστικό πλάνο, σύμφωνα με τον Γιώργο Πετράκη.

Ο νεαρός προπονητής σχολίασε ότι λίγο στην τελική προσπάθεια τα “χάλασαν” οι παίκτες του, αλλά γενικότερα η εικόνα αυτή γεμίζει την ομάδα με ευθύνη για να συνεχίσει το ίδιο και να είναι έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του όπως τις απομαγνητοφώνησε το athlitiko:

Για το παιχνίδι:

«Να ευχηθώ στην ομάδα του ΟΦΗ, μιας και όπου να ‘ναι θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, να έχουν μια καλή αρχή, να εκπληρώσουν τους στόχους τους και πραγματικά να πάνε εκεί που τους αξίζει να βρίσκονται σαν ομάδα. Όσον αφορά το παιχνίδι, εμείς είχαμε σχεδιάσει κάποια πράγματα με βάση το ματς που κατά ένα μεγάλο ποσοστό καταφέραμε και τα υλοποιήσαμε. Οι παίκτες προσπάθησαν να πειθαρχήσουν στο αγωνιστικό μας πλάνο και είμαι αρκετά ευχαριστημένος γι’ αυτό. Στο πρώτο ημίχρονο απειληθήκαμε κάποιες φορές μέσα από την καλή κυκλοφορία που είχε ο ΟΦΗ και τις αλλαγές παιχνιδιού από σέντρες, αλλά νομίζω ότι κι εμείς φτάσαμε αρκετές φορές με πολύ καλές προϋποθέσεις κοντά στην αντίπαλη εστία. Εκεί λίγο στην τελική προσπάθεια δεν ήμασταν ώριμοι για να τελειώσουμε όπως έπρεπε τις φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε επίσης μια καλή εικόνα με βάση αυτό που θέλουμε να είμαστε σαν ομάδα και όλο αυτό το κομμάτι το μόνο που μας κάνει είναι να μας γεμίζει με ευθύνη για να συνεχίσουμε το ίδιο ώστε να είμαστε απόλυτα έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος».

Για το πώς είδε τον ΟΦΗ:

«Ο ΟΦΗ έχει μία πολύ ποιοτική ομάδα και νομίζω όταν θα βρεθούν και στην καλύτερη κατάσταση, όσον αφορά το κομμάτι της φυσικής κατάστασης, ότι αυτό που θέλουν να παρουσιάσουν είναι κάτι πολύ καλό και θα είναι έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος και με τη βοήθεια του κόσμου θα καταφέρουν να πετύχουν τους στόχους τους».

Για την έναρξη του πρωταθλήματος, που φαίνεται να καθυστερεί και φέτος:

«Εμείς πάλι καλά με βάση αυτό, κι όχι επειδή το γνωρίζαμε, αργήσαμε λίγο να ξεκινήσουμε την προετοιμασία. Αν πάει στις αρχές Οκτωβρίου η έναρξη του πρωταθλήματος νομίζω ότι εμείς θα είμαστε “οκ”, αν πάει πιο πίσω θα είμαστε αναγκασμένοι, γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε και διαφορετικά, να προσαρμοστούμε με βάση αυτό. Σίγουρα δεν είναι το καλύτερο δυνατό, αλλά θα προσπαθήσουμε να βρούμε τους τρόπους με κάποια φιλικά και με λίγη επέκταση των μικρών κύκλων της προετοιμασίας μας να παρουσιαστούμε έτοιμοι όταν μας ορίσουν πότε θα ξεκινήσουμε».

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook