Σελινιωτάκης: “Υπάρχει η “φλόγα” και η φιλοδοξία σε όλους μας”

Ο αρχηγός του Α.Ο.Χανιά – Κισσαμικός, Αλέξης Σελινιωτάκης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, , για το νέο αυτό εγχείρημα με την συνένωση των ομάδων, τον φετινό της στόχο αλλά και τους λόγους που ο ίδιος παρέμεινε στην ομάδα.

Πολύ κόσμο και παλμό είχε η πρώτη ανοικτή προπόνηση για τους φίλους της νέας Χανιώτικης ομάδας, Α.Ο. Χανιά-Κισσαμικός στην “Μοναχή Ελιά”.

Ο αρχηγός της ομάδας, Αλέξης Σελινιωτάκης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για το νέο αυτό εγχείρημα με την συνένωση των ομάδων, τον φετινό της στόχο αλλά και τους λόγους που ο ίδιος παρέμεινε στον Α.Ο. Χανιά – Κισσαμικό.

Αναλυτικά όσα είπε o Αλέξης Σελινιωτάκης στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για την συνένωση Α.Ο. Χανιά – Κισσαμικού

«Eίναι ένα πολύ καλό εγχείρημα για τα Χανιά. Ο κόσμος από την αρχή μας στηρίζει και πιστεύω οτι στο τέλος θα βγει κάτι καλό. Ήταν κάτι που οι δύο πλευρές το συζητούσαν καιρό και ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να γίνει πράξη.

Για την “πρώτη” της ομάδας ως Α.Ο. Χανιά – Κισσαμικός

“Ήταν μία ιστορική μέρα. Ο κόσμος έδωσε βροντερό παρών και από την πρώτη προπόνηση έστειλε το μήνυμά του.  Θα μας βοηθήσει πάρα πολύ”.

Για τον φετινό στόχο 

“Δεν αδειοδοτηθήκαμε και έτσι αναγκαστικά δεν μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές έμπειρων παικτών. Έχουμε όμως παιδιά με ποιότητα. Υπάρχει η “φλόγα” και η φιλοδοξία σε όλους μας να δούμε την ομάδα να φτάνει ψηλά. Πέρυσι ο Κισσαμικός δεν πήγε καλά αλλά φέτος που είμαστε μαζί με τον ΑΟΧ θέλουμε αρχικά μία γρήγορη παραμονή και μετά χωρίς άγχος οτι καλό προκύψει. Η ομάδα έχει οργάνωση και δυνατή διοίκηση που μας στηρίζει καθημερινά”.

Για την μετακίνηση της ομάδας στα Χανιά

“Αυτό είναι πολύ θετικό γιατί δυστυχώς οι προπονήσεις στο πλαστικό ήταν δύσκολες. Τώρα θα προπονούμαστε στην “Μοναχή Ελιά” και θα παίζουμε μάλλον στα Περβόλια”.

Για τους λόγους που έμεινε στον Α.Ο. Χανιά – Κισσαμικό

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ομάδα. Βγάζει υγεία και έχουμε πολύ καλό κλίμα. Έχω παίξει και στον Α.Ο. Χανιά παλαιότερα πριν πάω στον Κισσαμικό και τώρα είμαστε μία ομάδα και χαίρομαι γιατί και τις δύο ομάδες τις έχω στην καρδιά μου. Είμαι χαρούμενος που έμεινα. Θα προσαρμοστούμε όλοι αμέσως στα νέα δεδομένα”.

Για την προετοιμασία της ομάδας

“Έχουμε μία νέα ομάδα. Δουλεύουμε σωστά και στο Καρπενήσι οι συνθήκες δουλειάς ήταν ιδανικές. Γνωριστήκαμε καλύτερα και γίναμε ομάδα”.

Για το φιλικό με τον ΟΦΗ 

“Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και έχει πάντα πρωταγωνιστικό στόχο. Είναι μία καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες. Πήγαμε καλά στο ματς αν και χάσαμε με 1-0. Στα φιλικά δεν μετράνε τα αποτελέσματα αφού γίνονται για τους προπονητές”.

Για το πρωτάθλημα της Φουτμπολ Λιγκ

“Είναι αρνητικό να μην ξέρουμε ούτε πότε θα παίξουμε ούτε πόσες ομάδες θα έχουμε στην κατηγορία. Το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό και έχει δυνατά ονόματα όπως ΟΦΗ, Αρη και Ηρακλή. Υπάρχουν ομάδες με προβλήματα αλλά όλα τα ματς θα είναι δύσκολα και θα πρέπει να “ματώσεις” για να νικήσεις”.

Για τον Γιώργο Πετράκη

“Οι μέχρι τώρα εντυπώσεις μου είναι θετικές. Είναι νέος και φιλόδοξος και δουλεύει πολύ. Αν συνεχίσει έτσι θα φτάσει ψηλά όπως και ο πατέρας του. Η φιλοσοφία του ταιριάζει με την ομάδα”.

Για το μήνυμα που στέλνει στους φίλους της ομάδας

“Στα Χανιά γίνεται κάτι καλό και χρειάζεται στήριξη. Θα πάμε καλά και πρέπει να είναι δίπλα μας. Θα προσπαθήσουμε να τους δώσουμε χαμόγελο και φέτος αλλά και τα προσεχή χρόνια και να τους προσφέρουμε το κάτι παραπάνω”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook