Βέροια και Αιγινιακός διεκδικούν την είσοδο στους ομίλους

Προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας έχει ο Αιγινιακός μετά τη νίκη του με 1-0 στο πρώτο ματς.

Βέροια και Αιγινιακός θα διεκδικήσουν την Τετάρτη (30/8, 18:00) την είσοδο στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας

Προβάδισμα πρόκρισης στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας έχει ο Αιγινιακός μετά τη νίκη του με 1-0 επί της Βέροιας, ωστόσο ο επαναληπτικός αγώνας την Τετάρτη (30/8, 18:00) στην πρωτεύουσα της Ημαθίας κρύβει κινδύνους.

Η ομάδα που θα προκριθεί, θα βρεθεί στον ίδιο όμιλο με ΠΑΟΚ, Λεβαδειακό και Απόλλωνα Πόντου.

Με περισσότερους παίκτες στη διάθεσή του, ο Απόστολος Χαραλαμπίδης έχει καταστρώσει πλάνα… ανατροπής και πρόκρισης για το ματς με τον Αιγινιακό. Στο πρώτο παιχνίδι είχε μόλις 11 παίκτες στην αποστολή, ενώ για τη ρεβάνς θα έχει τουλάχιστον… 16. Πέντε επιπλέον δελτία εκδόθηκαν, δίνοντας στον έμπειρο τεχνικό παραπάνω λύσεις, ενώ αν δοθεί απάντηση για το όριο ηλικίας των 23χρονων στις μη αδειοδοτημένες ομάδες, ακόμα τρεις παίκτες θα είναι διαθέσιμοι.

Με τη δύναμη της έδρας της και την βαριά φανέλα, η Βέροια θα τα δώσει όλα για να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους.

Ο Αιγινιακός έχει το προβάδισμα στη μάχη της πρόκρισης, λόγω του 1-0 του πρώτου αγώνα, ωστόσο ο Κώστας Νικολαΐδης θέλει οι παίκτες του να τα δώσουν όλα για τη νίκη, προκειμένου να διασφαλιστεί το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων.

Η ομάδα της Βόρειας Πιερίας ελπίζει να έχει στη διάθεσή της τους Φουρτζίου, Κουλιμπαλί, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή, προκειμένου να παρουσιαστεί ακόμα πιο ενισχυμένη στο παιχνίδι με τη Βέροια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook