Ροκάκης: “Προχωράμε δυνατά”

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη ανοικτή προπόνηση τoυ Α.Ο. Χανιά-Κισσαμικός για τους φίλους της ομαδας και ο Πρόεδρος του εμφανίστηκε αρκετά ικανοποιημένος από την ανταπόκριση και τη στήριξη του κόσμου στο νέο εγχείρημα.

Ο κόσμος έδωσε δυναμικό «παρών» στην πρώτη ανοικτή προπόνηση  κι έστειλε μήνυμα στήριξης στη νέα προσπάθεια που ξεκίνησε ο Α.Ο. Χανιά-Κισσαμικός.

Αρκετά ικανοποιημένος από την ανταπόκριση και τη στήριξη του κόσμου στο νέο εγχείρημα δήλωσε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, Αντώνης Ροκάκης.

«Ο κόσμος των Χανίων έχει ξεκινήσει να ονειρεύεται κάτι μεγάλο κι εμείς είμαστε εδώ για να το φέρουμε εις πέρας» τόνισε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του πριν την ανοικτή προπόνηση της Δευτέρας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι και από τον κόσμο και γενικότερα από το αποτέλεσμα και την έκβαση του εγχειρήματος έως τώρα.

Τα μηνύματα είναι πολύ ενθαρρυντικά και από τον απλό φίλαθλο, αλλά και γενικότερα από σημαντικούς και έγκυρους ανθρώπους των Χανίων.

Αυτό μας δίνει δύναμη. Προχωράμε και προχωράμε δυνατά.

Πιστεύω ότι ο κόσμος των Χανίων έχει ξεκινήσει να ονειρεύεται κάτι μεγάλο κι εμείς είμαστε εδώ για να το φέρουμε εις πέρας».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook