Και οι Ποτουρίδης – Φουάσης “αποκαλύπτονται”

Δηλώνουν χαρούμενοι που ανήκουν στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Κισσαμικού.

Χαρούμενοι που ανήκουν στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Κισσαμικού δηλώνουν στο kissamikos.gr οι Θέμης Ποτουρίδης και Αντώνης Φουάσης, που παράλληλα ζητάνε τη στήριξη του κόσμου σε αυτή τη νέα προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας.

Αναλυτικά η συνέντευξή τους:

Ένα σχόλιο για τη μεταγραφή σας στον Κισσαμικό.

Θ.Π.: «Είμαι χαρούμενος που εντάσσομαι στην οικογένεια του Κισσαμικού. Είναι μια υγιής ομάδα κι εύχομαι να πάνε όλα καλά και να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Α.Φ.: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Κισσαμικό. Είναι μια υγιής ομάδα που το περιβάλλον της θα μας βοηθήσει να βελτιωθούμε».

Οι πρώτες σας εντυπώσεις από την ομάδα και τα Χανιά;

Θ.Π.: «Υπάρχει θετικό κλίμα στην ομάδα από την πρώτη μέρα. Όλα τα παιδιά είναι νεαρά σε ηλικία με όνειρα και φιλοδοξίες και αυτό μας κάνει όλους να έχουμε όρεξη για δουλειά και μέσα από αυτό πιστεύω πως θα έρθει και η επιτυχία για την ομάδα. Τα Χανιά είναι μια πανέμορφη πόλη, η οποία προσφέρει ηρεμία σε κάθε ποδοσφαιριστή».

Α.Φ.: «Λόγω του ότι είμαι από νησί μου φέρνουν κάτι πιο οικείο τα Χανιά κι ότι το εντάχθηκα σε μία νεανική ομάδα με πολλή ενέργεια και θέληση για δουλειά με κάνει να είμαι ενθουσιασμένος».

Τι να περιμένει ο κόσμος της ομάδας τη νέα χρονιά και πώς περιμένετε να είναι το πρωτάθλημα;

Θ.Π.: «Η Β’ Εθνική είναι ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα με έδρες που δεν υπάρχουν ούτε στη Super League. Είναι ένα μεγάλο κίνητρο για όλους μας για να αναδειχθούμε μέσα από αυτό το πρωτάθλημα και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια».

Α.Φ.: «Το πρωτάθλημα όπως κάθε χρονιά θα είναι δυνατό και θα υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα σε πολλές ομάδες. Εμείς ως παίκτες της ομάδας υποσχόμαστε στον κόσμο ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα και να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο όπως αρμόζει στην ομάδα».

Οι προσωπικοί σας στόχοι;

Θ.Π.: «Προσωπικά κοιτάω την κάθε μέρα ξεχωριστά, να δίνω το 100% και από εκεί και πέρα αν θέλει ο Θεός να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ».

Α.Φ.: «Να αποκομίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες και αγωνιστικά λεπτά από αυτή την κατηγορία αλλά και να εξελιχθούμε σαν ποδοσφαιριστές και σαν άνθρωποι γενικότερα».

Γνωρίστε τους καλύτερα:

Θέμης Ποτουρίδης

Ημερομηνία γέννησης: 9 Ιανουαρίου 1996
Τόπος γέννησης: Αθήνα
Ύψος: 1,86
Βάρος: 79
Πόδι: Δεξί

Αγαπημένο νούμερο: 9
Ο ποδοσφαιριστής που θαυμάζει: Σουάρες
Αγαπημένο άθλημα εκτός από ποδόσφαιρο: Μπάσκετ
Αγαπημένος προορισμός: Σαντορίνη
Το χόμπι του: Ψαροντούφεκο

Αντώνης Φουάσης

Ημερομηνία γέννησης: 13 Ιουνίου 1996
Τόπος γέννησης: Σύρος
Ύψος: 1,73
Βάρος: 68
Πόδι: Αριστερό

Αγαπημένο νούμερο: 18
Ο ποδοσφαιριστής που θαυμάζει: Ντάνι Άλβες
Αγαπημένο άθλημα εκτός από ποδόσφαιρο: Βόλεϊ
Αγαπημένος προορισμός: Μήλος
Το χόμπι του: Μπιτς βόλεϊ, να διαβάζει βιβλία

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook