Πετράκης: “Καταφέραμε και βγάλαμε αρκετά πράγματα στο γήπεδο”

Αισιόδοξος για τη συνέχεια εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του φιλικού παιχνιδιού στο Καρπενήσι με τον ΟΦΗ ο τεχνικός της Χανιώτικης ομάδας.

Αισιοδοξία για τη συνέχεια αφήνει η εικόνα της ομάδας μας στον Γιώργο Πετράκη, σύμφωνα με όσα δήλωσε μετά το τέλος του φιλικού παιχνιδιού στο Καρπενήσι με αντίπαλο τον ΟΦΗ (0-1).

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Χανιώτικης ομάδας:

«Καταρχήν νομίζω ότι έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, τηρουμένων και των αναλογιών της περιόδου που βρισκόμαστε και οι δύο ομάδες.

Από τη δική μας πλευρά και με βάση αυτά που κάνουμε στη διάρκεια της δικής μας προετοιμασίας καταφέραμε και βγάλαμε αρκετά πράγματα μέσα στο γήπεδο απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ.

Η εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν σε ένα καλό επίπεδο με βάση αυτά που ζητήσαμε. Καταφέραμε και κάναμε κάποιες προϋποθέσεις και ευκαιρίες και όλο αυτό σίγουρα μας κάνει αισιόδοξους ακόμα και για τη συνέχεια.

Όσον αφορά το δεύτερο ημίχρονο και παρά τις αλλαγές που έγιναν πάλι είχαμε κάποια θετικά στοιχεία, σίγουρα έχουμε διακρίνει και κάποιες αδυναμίες αλλά ο στόχος μας είναι να τις βελτιώσουμε στη συνέχεια της προετοιμασίας μας ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook