Η άφιξη του Ροκάκη στα Χανιά “τρέχει” τις εξελίξεις

Στο θέμα της συνένωσης μεταξύ Κισσαμικού και Α.Ο. Χανιά.

Από τη νέα εβδομάδα που ξεκινά τη Δευτέρα αναμένεται να έρθει και πάλι στο προσκήνιο το θέμα της συνένωσης μεταξύ Κισσαμικού και Α.Ο. Χανιά.

Μάλιστα, ό,τι πρόκειται να ακολουθήσει, θα συμπέσει ως γεγονός και με την επιστροφή στα Χανιά για τον Αντώνη Ροκάκη που βρίσκεται εκτός από την Παρασκευή.

Ειδικότερα, η άφιξη στην πόλη για τον πρόεδρο του Κισσαμικού αναμένεται να “τρέξει” τις εξελίξεις και πολύ πιθανό να φέρει στην τελική πλέον ευθεία το ζήτημα της συνένωσης των δύο συλλόγων.

Ουσιαστικά, αυτή τη στιγμή όλα περνάνε από τα χέρια του Χανιώτη παράγοντα, που έχει δείξει εδώ και αρκετό καιρό ότι επιθυμεί πολύ να γίνει αυτή η βλέψη, πραγματικότητα.

Κοινό μυστικό αποτελεί ότι τις τελευταίες μέρες, ο κ. Ροκάκης προσπαθεί μαζί με τους συνεργάτες του να βρει τη φόρμουλα προκειμένου να μπορέσει αυτή η συνένωση να πάρει “σάρκα και οστά”.

Οπως έχει αποδειχθεί μέχρι στιγμής, αυτό που επιδιώκει να πετύχει είναι η καλύτερη δυνατή λύση που θα ικανοποιήσει τόσο τους φιλάθλους του Α.Ο. Χανιά, όσο και του Κισσαμικού και δεν θα αδικήσει κάποια ομάδα.

Μάλιστα, μαζί με τον ίδιο φαίνεται να αγωνιούν και ίσως ακόμη περισσότερο οι φίλαθλοι των δύο ομάδων, ελπίζοντας επίσης και εκείνοι ότι θα προκύψει η καλύτερη δυνατή λύση.

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook