Χωρίς άδεια έμεινε ο Κισσαμικός

Εν όψει του νέου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ.

Χωρίς άδεια εν όψει του νέου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος μένει ο Κισσαμικός μετά την απόφαση που πήρε το Δευτεροβάθμιο Οργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Μια εξέλιξη σίγουρα καθόλου ευχάριστη για το σύλλογο του Καστελίου.

Σημειώνεται εξάλλου πως αυτή είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού και τα δύο προηγούμενα χρόνια η ΠΑΕ Κισσαμικός είχε λάβει κανονικά.

Αυτό συνεπάγεται ότι ο Κισσαμικός θα αγωνιστεί (όπως και ο Α.Ο. Χανιά) με περιορισμούς στο νέο πρωτάθλημα. Εκτός του Κισσαμικού δεν έλαβε άδεια επίσης η Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ χορηγήθηκε άδεια σε Αρη, ΟΦΗ, Αιγινιακό και Σπάρτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόφαση επιβεβαιώνει τη φημολογία που είχε αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες ότι ο Κισσαμικός δεν θα λάμβανε άδεια. 

Αναλυτικά η απόφαση έχει ως εξής:

«Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή του εξέτασε όλους τους φακέλους των ΠΑΕ της Β’ Εθνικής Κατηγορίας (Football League) και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Δεν χορηγεί άδεια στις εγχώριες διοργανώσεις της Α’ Εθνικής κατηγορίας (Super League) για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 στην ΠΑΕ:
ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Χορηγεί άδεια στις εγχώριες διοργανώσεις της Β’ Εθνικής κατηγορίας (Football League) για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 στις ΠΑΕ:
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΑΡΗΣ ΠΑΕ
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΕ
ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΑΕ

Δεν χορηγεί άδεια στις εγχώριες διοργανώσεις της Β’ Εθνικής κατηγορίας (Football League) για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 στις ΠΑΕ:
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ 1931
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΕ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ».

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook