Στα… σχοινιά ο Α.Ο. Χανιά

Βαρύς και πάλι έπεσε ο πέλεκυς της αθλητικής δικαιοσύνης για την Χανιώτικη ομάδα.

Βαρύς και πάλι πέφτει ο πέλεκυς της αθλητικής δικαιοσύνης για τον Α.Ο. Χανιά, καθώς το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Οργανο της Φούτμπολ Λιγκ ανακοίνωσε την απόφαση σχετικά με τα πρόστιμα.

Ουσιαστικά ο ΑΟΧ καλείται να τακτοποιήσει την οφειλή του, διότι όσο δεν το πράττει θα τιμωρείται με αφαίρεση ενός βαθμού σε κάθε αγώνα που θα δίνει από τη νέα σεζόν!

«Δέχεται ότι η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική παράβαση, κατά το μέρος της που αφορά στη μη εμπρόθεσμη καταβολή των χρηματικών ποινών που επιβλήθηκαν με τις αποφάσεις του παρόντος Οργάνου. Επιβάλλει στην εγκαλουμένη την ποινή της αφαίρεσης ενός (1) βαθμού ύστερα από κάθε επόμενο αγώνα αυτής και για όσο χρόνο δεν εξοφλείται η ένδικη οφειλή», σημειώνεται χαρακτηριστικά στην σχετική ανακοίνωση για την απόφαση που πήρε το Πειθαρχικό Οργανο της Φούτμπολ Λιγκ.

ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΕΦΕΣΗ

Τώρα, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ανακοίνωσε πως την Τετάρτη (12/7) θα συνεδριάσει για το θέμα του Α.Ο. Χανιά. Ειδικότερα για το θέμα αυτό, το Δ.Σ. της Φούτμπολ Λιγκ στο πλαίσιο της σημερινής της συνεδρίασης ουσιαστικά με το να επικυρώσει τη βαθμολογία, επισφράγισε την αφαίρεση… 33 βαθμών από τη συγκομιδή του ΑΟΧ σε συνέχεια της πρωτόδικης απόφασης που έχει ληφθεί (για την ανάκληση του πιστοποιητικού). Πλέον “όλα τα λεφτά” είναι η εκδίκαση της έφεσης, από το αποτέλεσμα της οποίας θα ξεκαθαρίσει εάν ο ΑΟΧ θα παραμείνει στην κατηγορία.

Η ανακοίνωση για την προσεχή εκδίκαση της έφεσης είναι η εξής:

«Σας ενημερώνουμε ότι τα θέματα με τα οποία θα ασχοληθεί στην αμέσως προσεχή συνεδρίασή της η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ (Τετάρτη 12/07, ώρα 17:00), είναι τα ακόλουθα:

ΕΦΕΣΗ της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ κατά της υπ΄αρ.233/2017 απόφασης ΠΕ/FOOTBALL LEAGUE».

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook