Σήμερα καταθέτει την έφεση

Προκειμένου να “ρίξει” την πρωτόδικη απόφαση η οποία έχει επιβληθεί από το Πειθαρχικό Οργανο της Φούτμπολ Λιγκ σχετικά με τον υποβιβασμό του στην Γ’ Εθνική.

Σήμερα, Δευτέρα καταθέτει ο Α.Ο. Χανιά την έφεση προκειμένου να “ρίξει” την πρωτόδικη απόφαση η οποία έχει επιβληθεί από το Πειθαρχικό Οργανο της Φούτμπολ Λιγκ σχετικά με τον υποβιβασμό του στην Γ’ Εθνική.

Υπάρχει πίστη στο εσωτερικό της ομάδας ότι η απόφαση θα αλλάξει και ο ΑΟΧ θα παραμείνει για τη νέα περίοδο στη Β’ τη τάξει Εθνική κατηγορία.

Στο φύλλο του Σαββάτου, στην εφημερίδα “Χανιώτικα Νέα” υπάρχει ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο -χωρίς να κατονομάζεται αυτός ο άνθρωπος- φιλοξενείται δήλωση από παράγοντα της ΠΑΕ ο οποίος και εκφράζει την αισιοδοξία ότι παρά την μεγάλη ανησυχία που υπάρχει για το τι μέλλει γενέσθαι, ότι, «κατά 99% η απόφαση θα ανατραπεί είτε στην Επιστροφή Εφέσεων είτε στο Διαιτητικό, όπως χαρακτηριστικά τονίζει.

Σημειώνεται ότι στον ΑΟΧ περιμένουν την δικάσιμο εντός του επομένου δεκαημέρου, οπότε θα υπάρξει άμεσα εκδίκαση της έφεσης, γύρω από την οποία στηρίζονται πολλά όσον αφορά την επόμενη μέρα της ομάδας και το σχεδιασμό που αυτή θα μπορέσει να χαράξει…

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook