Tακτοποιεί μία προς μία τις εκκρεμότητες

Φυσικά και ο προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν είναι ένα θέμα που απασχολεί τον Κισσαμικό.

Η διοίκηση του Κισσαμικού τακτοποιεί μία προς μία τις εκκρεμότητες που προκύπτουν από την αγωνιστική περίοδο που πέρασε.

Μία από αυτές αφορά τις οικονομικές με τους ποδοσφαιριστές που ήταν φέτος στο ρόστερ της ομάδας, διαδικασία που όπως γίνεται γνωστό τακτοποιήθηκε σχετικά και συγκεκριμένα με τους ξένους, αλλά και τους εκτός Χανίων.

Σειρά αυτές τις μέρες παίρνουν οι αμιγώς Χανιώτες που θα μιλήσουν με τα άτομα της διοίκησης για τα περαιτέρω. Πρόκειται για μια διαδικασία που θα ολοκληρώσει αυτό το τυπικό, πλην σημαντικό μέρος για τη χρονιά που πέρασε.

Τώρα, σε ό,τι αφορά την καινούργια, η διοίκηση του Κισσαμικού όπως είναι φυσιολογικό αναμένεται τα όποια νεότερα υπάρξουν σχετικά με το νέο πρωτάθλημα που θα ακολουθήσει. Ο προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν είναι ένα θέμα που απασχολεί φυσικά το σύλλογο, αλλά οι αποφάσεις δεν είναι ακόμα η στιγμή να ληφθούν. Προέχει να ξεκαθαρίσουν κάποια άλλα πράγματα και στη συνέχεια θα χαραχτεί το πλαίσιο, πάνω στο οποίο η ομάδα του Κισσαμικού θα “πατήσει” για την επόμενη σεζόν.

Ανάμεσα σε αυτά είναι και το θέμα του προπονητή, καθώς απομένει να γίνει συνάντηση μεταξύ προέδρου (Αντ. Ροκάκη) και προπονητή (Σπ. Μπαξεβάνος).

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook