Αβέβαιη η επόμενη μέρα του Α.Ο. Χανιά

Αφού θα πρέπει να ξεπεραστούν όλες οι αντιξοότητες για να παρουσιαστεί “κανονικά” τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα.

Το δικαστικό μέρος και γενικώς το κομμάτι που έχει να κάνει με όλα αυτά τα ζητήματα που μπορεί να επιφέρουν επιπτώσεις στην ομάδα αποτελεί τη μία πλευρά του νομίσματος.

Ποια είναι η… άλλη; Μα ποια άλλη φυσικά από την επόμενη μέρα του ΑΟΧ και πώς θα μπορέσει -αφού ξεπεραστούν όλες αυτές οι αντιξοότητες- να παρουσιαστεί “κανονικά” τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα.

Σημειώνεται ότι αυτή τη στιγμή, πρακτικά, ο ΑΟΧ δεν έχει κανένα παίκτη στο δυναμικό του! Κανέναν. Ο ένας δε μετά τον άλλο από αυτούς που φόρεσαν αυτή τη χρονιά τη φανέλα του και αγωνίστηκαν για λογαριασμό του αποχαιρετούν την ομάδα μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης και κατά κύριο λόγο από το Facebook.

Ο ΑΟΧ βρίσκεται, όπως άλλωστε ήταν και πέρσι βέβαια -απλώς φέτος είναι η δεύτερη συνεχόμενη σεζόν και ίσως και πιο δύσκολη- χωρίς να έχει κανένα παίκτη και γενικώς άνθρωπο στο δυναμικό του!

Παίκτες δεν υπάρχουν, προπονητής-ες δεν υπάρχουν και κατά συνέπεια θα πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα για να είναι μια… κανονική ομάδα που θα “κατέβει” τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα.

Σίγουρα, δεν είναι μονάχα ο ΑΟΧ σε αυτή την κατάσταση αυτή την περίοδο, αλλά ειδικότερα ο ΑΟΧ έχει ένα πολύ δύσκολο δρόμο να διαβεί από εδώ και στο εξής.

Υπενθυμίζεται ότι η ΠΑΕ στην ανακοίνωση που εξέδωσε τις προάλλες έκανε λόγο για την ένταξη 4-5 επιφανών Χανιωτών επιχειρηματιών στο δυναμικό της διοίκησης, αλλά σίγουρα αυτό θα πρέπει να καταγραφεί και στην πράξη.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το διάστημα που ακολουθεί έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook