Eκπέμπει SOS o A.O. Xανιά

Στην πιο δύσκολη απ’ ό,τι περίοδο της νεότερης ιστορίας του βρίσκεται η Χανιώτικη ομάδα.

Στην πιο δύσκολη απ’ ό,τι περίοδο της νεότερης ιστορίας του και ειδικότερα μετά την “αναγέννησή” του φαίνεται πως βρίσκεται ο Α.Ο. Χανιά.

Ουσιαστικά, ο σύλλογος με μία σειρά γεγονότων που καταγράφονται τις τελευταίες ώρες εκπέμπει SOS, με τον κόσμο του να αγωνιά για το τι θα συμβεί.

Ηδη, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταγράφεται αυτός ο παλμός, της αγωνίας, για το τι μέλλει γενέσθαι.

Η απόφαση για την πραγματοποίηση των προπονήσεων στην… Αθήνα, από τη στιγμή που οι παίκτες δεν έχουν πού να μείνουν στα Χανιά είναι χαρακτηριστική της κατάστασης που επικρατεί.

Αυτές τις ώρες, δε, είναι να πληρωθούν και οι δύο τετελεσμένες προσφυγές, των Αμπατζίδη και Τριανταφυλλίδη, όπως επίσης πρέπει να τακτοποιηθεί και η εγγυητική, που έχει καταπέσει εδώ και αρκετό καιρό… Πάντως δημοσίευμα από ιστοσελίδα της Αθήνας αναφέρει ότι τακτοποιήθηκαν οι οφειλές προς τους δύο παίκτες.

Έχει προηγηθεί επίσης η αποχώρηση του Παντέλη, που φαίνεται να μην προέκυψε ως ένα γεγονός τυχαίο και όλα αυτά (και άλλα πολλά που έχουν καταγραφεί καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν) φέρνουν την ομάδα να βρίσκεται σε μια πολύ άσχημη κατάσταση.

Απομένει να φανεί τι θα γίνει και ειδικότερα πώς η διοίκηση θα διαχειριστεί όλες αυτές τις καταστάσεις.

Το πρωτάθλημα οδεύει μεν προς το τέλος του, απομένοντας μονάχα τρία παιχνίδια, αλλά τα πράγματα δείχνουν να είναι πολύ άσχημα και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά το τι μέλλει γενέσθαι.

Πηγή: athlitiko.gr

Στο Stoiximan.gr θα βρεις τις πιο ελκυστικές στοιχηματικές προσφορές- Ελληνικό κουπόνι. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook