Σημαντικές δηλώσεις από τον Μαυρονάσιο

Κάνοντας αναφορά για όλα τα θέματα που απασχολούν αυτή την περίοδο τον Α.Ο. Χανιά και αν μη τι άλλο είναι αρκετά.

Σημαντικές δηλώσεις έγιναν στο τέλος του αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας από τον Σωτήρη Μαυρονάσιο, κάνοντας αναφορά για όλα τα θέματα που απασχολούν αυτή την περίοδο τον Α.Ο. Χανιά και αν μη τι άλλο είναι αρκετά.

Ειδικότερα, για τις προσφυγές και τα μεγάλα προβλήματα που έχουν προκύψει, ο κ. Μαυρονάσιος τόνισε τα εξής:

«Η ομάδα μας βρήκε στο δρόμο της ένα ακόμη εμπόδιο που είναι οι προσφυγές που είχαν σχέση με την περσινή περίοδο. Τώρα, δεν είναι η στιγμή να πούμε γιατί δεν πληρώθηκαν αλλά είναι επιτακτική ανάγκη από την πλευρά της ομάδας να εξοφλήσει τις προσφυγές γιατί αν δεν τις εξοφλήσει θα έχει ποινές, αρχής γενομένης από αφαίρεση τριών βαθμών και όσο δεν πληρώνεις θ’ αφαιρούνται συνέχεια τρεις βαθμοί. Είναι κι αυτό ακόμα ένα σημαντικό εμπόδιο στην πορεία της ομάδας. Μέχρι στιγμής κρατάμε, ακολουθούμε το γράμμα του νόμου. Μας αφαιρούνται βαθμοί, αλλά όπως εξέδωσε και μία ανακοίνωση η ΠΑΕ και το ξαναλέω: Για να υπάρχουν δικηγόροι και ποδοσφαιριστές πρέπει να υπάρχουν και ομάδες. Μην τραβάμε τα άκρα. Αυτή τη στιγμή μόλις τελεσιδικήσει μία προσφυγή όχι μόνο στη δική μας ομάδα, αλλά και σε όλο το χώρο του ποδοσφαίρου, οι ποδοσφαιριστές και οι δικηγόροι είναι αμείλικτοι. Νομίζω ότι σε αυτά τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν, όπου όλη η Φούτμπολ Λιγκ έχει μόνο έξοδα, πρέπει να δείξουν και αυτοί -οι παίκτες και οι δικηγόροι τους μαζί- κατανόηση».

Για την εγγυητική: «Δεν είναι στιγμή να πούμε πάλι τι έγινε και τι δεν έγινε. Η ομάδα αυτή τη στιγμή και ειδικά στο β’ γύρο τραβάει έναν οικονομικά Γολγοθά. Κι από τη θέση μου αυτή, δεν ξέρω γιατί, δεν μπορώ να το κρατήσω μέσα μου, απορώ με το ψυχικό σθένος και το κουράγιο αυτού του ανθρώπου που λέγεται Μελάς και έχει αναλάβει όλη την οικονομική ευθύνη».

Για το γηπεδικό: «Είναι αδιανόητο το γήπεδο του Δήμου να το ορίζει η Σούπερ Λιγκ. Δηλαδή, εμείς ο Α.Ο. Χανιά, στην ίδια του την πόλη θα πρέπει να ξεσπιτωθεί; Και σήμερα αυτό είναι ξεσπιτωμός. Δεν είναι εδώ η έδρα μας. Η έδρα μας είναι στα Περβόλια. Είναι ντροπή. Για τη συντήρηση και όσα λέει ο Πλατανιάς, αυτό είναι διαδικασία που αφορά τον Πλατανιά με τον Δήμο, όχι τη δική μας ομάδα. Εμείς δεν έχουμε κάνει συμφωνία. Εμείς οφείλουμε 60.000 ευρώ (στο Δήμο), το αναγνωρίζουμε και περιμένουμε μια ευνοϊκή ρύθμιση και έχουμε δώσει μια εγγυητική της τάξης των 7.000 ευρώ και έχουμε παίξει 3 φορές. Πώς είναι δυνατόν; Τι θέση έχει ο Πλατανιάς; Το γήπεδο είναι του Πλατανιά; Το Μάλεμε είναι του Πλατανιά και το ορίζει και πάρα πολύ καλά και πληρώνουμε το τίμημα. Και σήμερα πληρώσαμε το τίμημα για να έρθουμε. Και τις προηγούμενες φορές πληρώσαμε τίμημα. Ολα αυτά είναι ένα ακόμα πρόσθετο εμπόδιο στη φετινή πορεία της ομάδας και όλοι όσοι ασχολούνται και είναι κοντά στην ομάδα είναι ήρωες. Και οι παίκτες και οι παράγοντες, που είμαστε εμείς και όλος ο κόσμος, που είναι αυτός που τη στηρίζει».

Πηγή: athlitiko.gr

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook