Τσερκέζος: “Τώρα βρήκαμε τον καλό μας εαυτό”

Ο “χρυσός” σκόρερ του Κισσαμικού στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας (2-1), Δημήτρης Τσερκέζος, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2,για την έως τώρα πορεία της ομάδας του, για το φετινό πρωτάθλημα της Stoiximan Football League αλλά και το γηπεδικό πρόβλημα που επικρατεί φέτος στα Χανιά.

Ο Κισσαμικός βρίσκεται σε ανοδική πορεία τις τελευταίες αγωνιστικές στην Stoiximan Football League και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα στο Κυριακάτικο ματς με τον Αιγινιακό.

Ο “χρυσός” σκόρερ της Χανιώτικης ομάδας στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας (2-1), Δημήτρης Τσερκέζος, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για την έως τώρα πορεία της ομάδας του, για το φετινό πρωτάθλημα της Stoiximan Football League αλλά και το γηπεδικό πρόβλημα που επικρατεί φέτος στα Χανιά.

Αναλυτικά όσα είπε o Δημήτρης Τσερκέζος, στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για την νίκη κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας (2-1) και το νικητήριο γκολ που σημείωσε

«Ήταν ένα σημαντικό ματς για μας. Πήραμε μία σημαντική νίκη από κάθε άποψη, που μας ανεβάζει βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Με το τρίποντο αυτό αποκτήσαμε απόσταση από τις ομάδες που είναι από κάτω μας. Χαίρομαι για το γκολ που σημείωσα αλλά σημασία έχει να νικάει ο Κισσαμικός. Το γκολ ήταν καρμπόν με αυτό που είχα βάλει με τον Αιγιανικό, το έχουμε ξανά κάνει και είναι δουλεμένο στην προπόνηση. Χαίρομαι που τα γκολ μου δίνουν νίκες και βαθμούς. Χρειάζεται ψυχραιμία και ικανότητα, εκτός από τύχη για να σκοράρεις στο φινάλε ενός ματς”.

Για την πορεία του Κισσαμικού

“Είμαστε σε καλή κατάσταση. Η τύχη μας είχε γυρίσει την… πλάτη στο ξεκίνημα αλλά τώρα βρήκαμε τον καλό μας εαυτό. Μπορούμε αν τερματίσουμε πιο ψηλά και το θετικό είναι οτι όταν μας είχε πάρει η κάτω βόλτα δεν τα παρατήσαμε αλλά πεισμώσαμε. Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή και να βρεθουμε πάνω κάτω στην περυσινή θέση που τερματίσαμε”.

Για το Κυριακάτικο ματς με τον Αιγινιακό

“Είναι ένα ακόμα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς. Εμείς κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Θέλουμε να γυρίσουμε από το Αιγίνιο με την νίκη. Το ματς θα κριθεί στην δύναμη και την θέληση. Πάμε για το διπλό που όχι απλώς θα είναι άλμα παραμονής αλλά θεωρώ οτι θα οριστικοποιήσει την παραμονή μας στην κατηγορία”.

Για το φετινό πρωτάθλημα της Stoiximan Football League

“Είναι δύσκολο και επίπονο. Έχει τα προβλήματά του αλλά είναι ανταγωνιστικό. Έχουμε συνεχόμενα ταξίδια. Είναι ένα ταλαιπωρημένο πρωτάθλημα πάντως. Έχει καλές και ιστορικές ομάδες με κόσμο. Γίνονται καλά ματς ενώ το άσχημο είναι η αποχώρηση του Πανθρακικού”.

Για τον ίδιο

“Αν και είμαι Βορειοελλαδίτης είμαι τρία χρόνια στα Χανιά και νιώθω Κρητικός. Οι εντυπώσεις μου από την ομάδα είναι θετικές αφού λειτουργεί άψογα. Είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο μες στο χάος που επικρατεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Στην Κρήτη έχω γνωρίσει εξαιρετικούς ανθρωπους και έχω κάνει πολλούς φίλους. Τώρα με νοιάζει να πάει καλά η ομάδα και το καοκαίρι θα δούμε αν θα μείνω. Πάμε βήμα βήμα”.

Για την κατάσταση που επικρατεί στον Α.Ο. Χανιά

“Η αλήθεια είναι οτι ασχολούμαι μόνο με την δική μου ομάδα και δεν ξέρω ακριβώς τι γίνεται στις άλλες. Μαθαίνω και γω αυτά που ξέρετε και σεις. Φαίνεται να έχει κάποια προβλήματα και αυτό είναι κακό για την πόλη”.

Για τον ΟΦΗ

“Είναι μια μγάλη ομάδα. Τον είχα στο ξεκίνημα στα φαβορί για την άνοδο. Πίστευα οτι θα είναι στην πρώτη δυάδα. Το ποδόσφαιρο όμως είναι δύσκολο άθλημα και όλα είναι πιθανά. Δεν είσαι… μηχανή να πάτας ένα κουμπί και να κερδίζεις μέσα – έξω. Έχει πίεση και αυτό είναι φυσιολογικό. Έχασε κάποια σημαντικά μτς και τον… πήρε από κάτω. Έχει μείνει πίσω και θεωρώ οτι πολύ δύσκολα θα είναι στις δύο πρώτες θέσεις αν και όλα γίνονται”.

Για την υποθέση άνοδος

“Θεωρώ οτι έως τώρα η βαθμολογία λέει την αλήθεια. Ο Απόλλων είναι 1ος, η Λαμία 2η, 3ος ο Αρης και 4ος ο ΟΦΗ. Μένει να δούμε αν οι ομάδες δείξουν την ίδια σταθερότητα και μείνει έτσι ή θα έχουμε ανατροπή”.

Για το γηπεδικό πρόβλημα της ομάδας

“Είναι ένα θέμα που ταλανίζει τις Χανιώτικες οάδες. Είναι ένα σημαντικό πρόβλημα για την ομάδα μου και αφού δεν υπάρχει λύση έως τώρα έχουμε μάθει να ζούμε με αυτό. Έχουμε παίξει και εκτός Νομού και αυτό είναι δύσκολο για όλους μας”.

Το μήνυμά του για τους φίλους  του Κισσαμικού

“Να ξέρει ο κόσμος ποως εμείς θα δίνουμε τον καλύτερό μας ευατό σε κάθε ματς. Θέλουμε να έρχονται και τα αποτελέσματα για να τους δίνουμε χαρά. Τους υποσχόμαστε οτι η ομάδα θα είναι πιο δυνατή στην συνέχεια”.

Στο Stoiximan.gr θα βρεις τις πιο ελκυστικές στοιχηματικές προσφορές- Ελληνικό κουπόνι. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook