To αρνητικό ρεκόρ του Α.Ο. Χανιά!

Στα τελευταία οκτώ παιχνίδια του έχει παραχωρήσει… έξι πέναλτι και συνολικά οκτώ σε όλο το πρωτάθλημα!

Μοιάζει με απίστευτο αλλά είναι πέρα ως πέρα αλήθεια. Ο Α.Ο.Χανιά στα τελευταία 8 παιχνίδια έχει παραχωρήσει… 6 πέναλτι!

Συνολικά σε όλο το πρωτάθλημα έχει υποπέσει στον αριθμό “ρεκόρ” των 8 πέναλτι.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι τη 17η αγωνιστική ο ΑΟΧ είχε δύο πέναλτι σε βάρος του. Το πρώτο είναι στο ματς της 3ης αγωνιστικής απέναντι στον Πανσερραϊκό όπου η ομάδα από τις Σέρρες διαμορφώνει το τελικό 1-2 και την επόμενη 4η αγωνιστική, με τον ΑΟΧ να υποδέχεται τον Αχαρναϊκό, η ομάδα από το Μενίδι σημειώνει από τα 11 βήματα το 1-3, με το τελικό σκορ να έρχεται 2-3.

Τις τελευταίες αγωνιστικές ωστόσο το “κακό” παραγίνεται!

– Δύο πέναλτι(!) στο ματς με την Καλλιθέα και το ισόπαλο 1-1 γίνεται… 3-1. Στο ίδιο ματς υπάρχει και αποβολή, του Δαμιανάκη.

– Επόμενο ματς στον Εύοσμο. Πέναλτι στο 90’ για τον Αγροτικό Αστέρα που διαμορφώνει το 2-0. Το 1-0 γίνεται με αυτογκόλ.

– Στη συνέχεια η Αναγέννηση Καρδίτσας. Πέναλτι… δεν υπάρχει, υπάρχει όμως αυτογκόλ, με το οποίο διαμορφώνεται το τελικό 2-0.

– Μετά, ο Αχαρναϊκός. Πέναλτι και εδώ! Ο Μαρσελίνο ευστοχεί στο 0-0 ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα από το Μενίδι, με τον ΑΟΧ πάντως να βγαίνει νικητής από αυτή τη μάχη.

– Επόμενη αγωνιστική, ΟΦΗ. Πέναλτι στο 0-0, με τον ΟΦΗ να ανοίγει το σκορ.

– Και, τελευταίο ματς αυτό στη Λαμία. Πέναλτι, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν και να παίζουν με παίκτη παραπάνω λόγω αποβολής του Βασιλείου.

Κάνοντας λοιπόν τον απολογισμό σε αυτά τα 8 τελευταία παιχνίδια, όπου ο ΑΟΧ μετρά 6 ήττες και έχει πετύχει 2 νίκες, εκτός από τα 6 πέναλτι σε βάρος του, έχει σημειώσει 2 αυτογκόλ και μετρά 3 αποβολές, αφού υπάρχει και αυτή για τον Φουρλάνο στο ματς με τον Παναιγιάλειο.

Πηγή: athlitiko.gr

Stoiximan: Κορυφαίες αποδόσεις – αγώνες με 0% γκανιότα κάθε μέρα! Ασφάλεια και αξιοπιστία στις συναλλαγές, αναλήψεις εντός 2-3 ημερών! Δείτε τις αποδόσεις στο Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook