Προηγήθηκε αλλά δεν τα κατάφερε ο Α.Ο. Χανιά

Με ανατροπή πήρε την νίκη η Λαμία (2-1) κόντρα στην Χανιώτικη ομάδα που έπαιξε με 10 από το 22′.

Παρότι βρέθηκε για ένα ακόμη παιχνίδι να παίζει με παίκτη λιγότερο, ο ΑΟΧ κατάφερε να απειλήσει τη Λαμία με απώλεια βαθμών. Τελικώς οι γηπεδούχοι έφτασαν στη νίκη με 2-1, κάτι που κατάφεραν με ανατροπή.

Ο ΑΟΧ βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να μένει με παίκτη λιγότερο στο 22’, όταν ο Βασιλείου αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα. Λίγο πιο πριν, στο 20ο λεπτό με κοντινό πλασέ, ο Σταματής είχε ανοίξει το σκορ για τον ΑΟΧ, αιφνιδιάζοντας τους γηπεδούχους. Ένα προβάδισμα όμως που δεν έμελλε να διατηρηθεί για πολύ, αφού μετά την αποβολή, στο 25’ μετά από ένα γέμισμα στην περιοχή, ο Τσουκάνης βρήκε τη μπάλα με το χέρι παραχωρώντας πέναλτι, για ν’ ακολουθήσει η εύστοχη εκτέλεση από τον Βασιλόγιαννη για το 1-1.

Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 50’ με τον Φερφελή με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σπυρόπουλου.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

1’ Σέντρα του Σταματή ο Παπαργυρίου διώχνει προ του Αποστολόπουλου και στη συνέχεια ο Ρούνεϊ δεν μπορεί να σκοράρει από κοντά.
3’ Εκτέλεση φάουλ του Βασιλόγιαννη απέκρουσε σε κόρνερ ο Γεωργίου.
20’ Σουτ του Μπλάζιτς μπλοκάρει σταθερά ο Γεωργίου.
20’ 0-1: Από σέντρα του Τσουκάνη ο Παπαργυρίου δεν μπόρεσε να απομακρύνει κι ο Σταματής από κοντά πλάσαρε για το 0-1.
24’ Φάση διαρκείας για τον ΑΟΧ. Σουτ του Ρούνεϊ αποκρούει δύσκολα ο Πίτκας, που στη συνέχεια πέφτει στα πόδια του Σταματή, για να φτάσει η μπάλα στον Ζέρη, το σουτ του οποίου κατέληξε άουτ.
25’ 1-1: Ο Τσουκάνης σε προσπάθεια να διώξει με το κεφάλι κάνει χέρι και ο Βασιλόγιαννης ευστοχεί στο πέναλτι που δόθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης Γκάμαρη.
37’ Σέντρα του Ματσούκα γύρισμα με το κεφάλι του Βασιλόγιαννη στον Καραγιάννη, που από κοντά στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ.
50’ 2-1: Ο Φερφελής από σέντρα του Σπυρόπουλου κάνει με κεφαλιά το 2-1.
53’ Σουτ του Βασιλόγιαννη άουτ.
54’ Σουτ του Σπυρόπουλου από πλάγια θέση η μπάλα άουτ.
56’ Μακρινό σουτ του Ρότσα η μπάλα καταλήγει άουτ.
57’ Πάσα του Βασιλόγιαννη στην πλάτη της άμυνας ο Όμο από κοντά στέλνει την μπάλα άουτ με τον Καραγιάννη να τον έχει δυσκολέψει στην προσπάθειά του μπαίνοντας μπροστά του!
61’ Ο Ηρακλής σταματάει το σουτ του Βασιλόγιαννη και στη συνέχεια απομακρύνει σε κόρνερ.
65’ Ο Βασιλόγιαννης αλλάζει την μπάλα με τον Σπυρόπουλο και κάνει το σουτ, η μπάλα κοντράρει στον Ηρακλή και στη συνέχεια ο Γεωργίου αποκρούει το σουτ του Ρότσα.
67’ Λάθος του Γεωργίου, που πήγε να αποφύγει τον Βασιλόγιαννη, ο Φερφελής προσπαθεί να τον “κρεμάσει” αλλά στέλνει την μπάλα άουτ.
71’ Προϋπόθεση για καλή φάση για τον ΑΟΧ, από κάθετη πάσα του Φουρλάνου, ο Αποστολόπουλος πάσαρε στον Σταματή που βγήκε σε θέση βολής αλλά υπό την πίεση του Όμο δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την προσπάθειά του.

Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών)
Βοηθοί: Φαλτάκας-Στεφούλης (Γρεβενών)
4ος διαιτητής: Κοσικίδης (Αθηνών)

Κίτρινες κάρτες: Βασιλείου (14’ και 22’),
Κόκκινες κάρτες: Βασιλείου (22’)

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Βαλιός (72’ λ.τρ. Αυγενικού), Χριστοφιλέας, Παπαργυρίου, Όμο, Μπλάζιτς (30’ λ.τρ. Ρότσα), Βάντερσον, Καραγιάννης, Βασιλόγιαννης, Ματσούκας (46’ Φερφελής).

Α.Ο. Χανιά (Νίκος Παντέλης): Γεωργίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Βασιλείου, Τσουκάνης, Ηρακλής, Φουρλάνος, Λάσκαρης (71’ Κοζάκης), Αποστολόπουλος (79’ Γεωργακόπουλος), Σταματής (85’ Αφράτης), Ρούνεϊ Εβά.

Πηγή: athlitiko.gr

Στο Stoiximan.gr θα βρεις τις πιο ελκυστικές στοιχηματικές προσφορές- Ελληνικό κουπόνι. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook