Νέα τοποθέτηση της Λαμίας κατά της διαιτησίας

Με σαφή υπονοούμενα στον επόμενο αντίπαλο των Θεσσαλών, τον Άρη!

Νέα τοποθέτηση της Λαμίας κατά της διαιτησίας του αγώνα των Τρικάλων, με σαφή υπονοούμενα στον επόμενο αντίπαλο των Θεσσαλών, τον Άρη!

Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου της Φθιώτιδας μετά την ήττα στα Τρίκαλα:

«Τα ανθρώπινα λάθη έχουν πλέον τελειώσει. Για μια ακόμη φορά βρεθήκαμε στο ίδιο έργο θεατές από τη διαιτησία του κυρίου Φωτιάδη στα Τρίκαλα. Μια διαιτησία που από το πρώτο λεπτό διαμόρφωσε αποτέλεσμα με ένα ανύπαρκτο πέναλτι, ενώ στα επόμενα είκοσι λεπτά φόρτωσε με τέσσερις κίτρινες κάρτες την ομάδα μας.

Αποκορύφωμα το καταφανέστατο πέναλτι στο 56′ λεπτό που δεν δίνεται στην ομάδα μας σε καθαρό χέρι αμυντικού των Τρικάλων!!

Όσο για το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 94′ λεπτό με την αποβολή του καλύτερου παίκτη των Τρικάλων Στεφάνοβιτς που θα απουσιάσει από τον επόμενο αγώνα που ασφαλώς γνωρίζετε ποιος είναι ο αντίπαλος…

 Επειδή θεωρούμε τον Χρήστο Γιαλιά έναν έντιμο παράγοντα του ποδοσφαίρου, ενημερώνουμε ότι η διαιτησία αυτή δεν ήταν ευνοϊκή για να πάρουν τους τρεις βαθμούς τα Τρίκαλα, αλλά να αφαιρέσουν τους τρεις βαθμούς από τη Λαμία!!

Αλήθεια ο διαιτητής σε ποια ΕΠΣ της Βορείου Ελλάδος ανήκει και ποια θα είναι η τιμωρία του από την ΚΕΔ;

Με όση υπομονή μας έχει απομείνει θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για τον κόσμο της Λαμίας που διψάει για ποδόσφαιρο και είναι διατεθειμένος να μην επιτρέψει παρόμοιες αδικίες!».

Πηγή: mikriliga.com

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook