Μπαξεβάνος: “Η ομάδα αδικείται από τη βαθμολογική της θέση”

Σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες τoυ πρωταθλήματος, στην Σπάρτη, ο Κισσαμικός πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0).

Ο προπονητής της Χανιώτικης ομάδας, Σπύρος Μπαξεβάνος, μετά το ματς δήλωσε:

«Ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Μετά από το δύσκολο πρόγραμμα που περάσαμε με τις ομάδες που είναι μπροστά και θεωρητικά διεκδικούν την άνοδο είπαμε ότι εμείς πρέπει να κάνουμε ένα καινούριο ξεκίνημα, να μπορέσουμε να μαζέψουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για να μπορέσει η ομάδα να σωθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Ήταν ένα πάρα πολύ ανοικτό παιχνίδι.

Νομίζω ότι ξεκίνησε καλύτερα η Σπάρτη, τα πρώτα 10-15 λεπτά είχε τον έλεγχο της μπάλας. Από εκεί και πέρα στο πρώτο ημίχρονο ουσιαστικά δεν απειληθήκαμε σε άλλη φάση.

Στο δεύτερο σίγουρα η ομάδα της Σπάρτης είχε την πρωτοβουλία, έπρεπε να ρισκάρει και είχε τις ευκαιρίες της, αλλά νομίζω ότι κι εμείς είχαμε τις δικές μας ευκαιρίες για να μπορέσουμε να “κλέψουμε” κάτι από αυτό το παιχνίδι.Είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός βαθμός για εμάς, μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια, γιατί είχαμε καιρό να πάρουμε αποτέλεσμα, ειδικά εκτός έδρας.

Η ομάδα μας αδικείται από τη βαθμολογική της θέση και σήμερα το έδειξε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

“Δεν είμαστε μία ομάδα που θα καθυστερήσει, όπως άλλες ομάδες, θα προσπαθήσει να παίξει ποδόσφαιρο όταν της δίνεται η ευκαιρία και νομίζω ότι έχουμε και τις ικανότητες και τις δυνατότητες να ανέβουμε ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία και να σωθούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται.

Να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές τους δικούς μου από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο γιατί η προσπάθεια που κάνανε ήταν η καλύτερη. Τα κομμάτια που πρέπει να διορθώσουμε εμείς είναι οι λεπτομέρειες, ειδικά στην τελική πάσα και ενέργεια, για να μπορέσουμε να πετύχουμε κάποιο τέρμα, που εκεί νομίζω ότι υστερούμε».

Για τα παράπονα της Σπάρτης για τη διαιτησία:

«Γιατί διαμαρτύρεται (η Σπάρτη) για το πέναλτι; Νομίζω ότι ο διαιτητής έχει δώσει πέναλτι και ο βοηθός δείχνει ότι είναι απ’ έξω. Δεν νομίζω ότι ο διαιτητής προσπάθησε να αδικήσει σε κάποια φάση την ομάδα της Σπάρτης.

Όσο για τις πολλές κίτρινες κάρτες που διαμαρτύρεται η ομάδα της Σπάρτης νομίζω ότι οι περισσότερες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ήταν σε κόντρα, σε επαπειλούμενη αντεπίθεση όπως το λένε οι διαιτητές και δέχτηκαν κίτρινη κάρτα. Από εκεί και πέρα υπάρχει ένας εκνευρισμός και πολλές διαμαρτυρίες μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Πρέπει να είσαι και ήρεμος και σίγουρος».

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook