Σε εξαιρετική φόρμα τα Τρίκαλα…

Επικράτησαν με 1-0 και της Λαμίας, που την πλησίασε ο Αρης στους 3 βαθμούς!

Δυναμικά στη μάχη της ανόδου στη Super League μπήκε ο Άρης. Για την 22η αγωνιστική συνέτριψε 4-0 τον Πανελευσινιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» πετυχαίνοντας όλα τα γκολ του στο δεύτερο μέρος.

Έτσι εκμεταλλεύτηκε άψογα την γκέλα της Λαμίας, που έχασε με 1-0 στα Τρίκαλα, και πλέον μείωσε στους τρεις βαθμούς από το δίδυμο της κορυφής (ο Απόλλων Σμύρνης παίζει την Πέμπτη στην έδρα του Αγροτικού Αστέρα).

Μετά από τη φλυαρία του στο πρώτο μέρος, ο Άρης «καθάρισε» νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 51’ ο Τάτος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Καράμπελα άνοιξε το σκορ, αλλά οι γηπεδούχοι δεν έμειναν εκεί. Αφού το οριζόντιο δοκάρι σταμάτησε το σουτ του Ίλιτς στο 56’, στο αμέσως επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης από γύρισμα του Μπούρμπου έκανε το 2-0. Στο 76’ ο Στόγιος έκανε χέρι κι ο Καπνίδης δεν λάθεψε από την άσπρη βούλα διαμορφώνοντας το 3-0 και οι «κίτρινοι» δεν σταμάτησαν φτάνοντας σε τέταρτο γκολ με κεφαλιά του Ταυλαρίδη από κόρνερ του Ντόγου στο 83’.

Αποχαιρέτησε τις θέσεις γύρω από την επικίνδυνη ζώνη η Αναγέννηση Καρδίτσας και άφησε τους άλλους να… σφάζονται μετά την 22η αγωνιστική της Football League.

Η Αναγέννηση επιβλήθηκε 2-1 του Αιγινιακού και απομακρύνθηκε επτά βαθμούς από τις θέσεις του υποβιβασμού, όπου βρίσκεται η ομάδα του Αιγινίου, παρά την ανοδική πορεία του τελευταίου καιρού.

Καλλιθέα και Αχαρναϊκός έμειναν στο 1-1, αποτέλεσμα που δεν χαροποίησε κανέναν από τους δύο, αφού έμειναν οριακά εκτός των τεσσάρων τελευταίων θέσεων, τρεις και τέσσερις βαθμούς αντίστοιχα μακριά από τον Αιγινιακό.

Αναλυτικά η 22η αγωνιστική:

Τετάρτη 23/3

Σπάρτη-Κισσαμικός 0-0, δείτε εδώ.

Αναγέννηση Καρδίτσας-Αιγινιακός 2-1
(33’ Τσιλούλης, 59’ Ντιατά – 51΄Φασίδης)

Παναιγιάλειος-Πανσερραϊκός 1-1
(57’ Σκαρτσίλας – 31’ Κάνουλας)

Καλλιθέα-Αχαρναϊκός 1-1
(22’ Κρεβατάς – 39’ Πλαβούκος)

Άρης-Πανελευσινιακός 4-0
(51’ Τάτος, 57’ Ίλιτς, 76’ πεν. Καπνίδης, 83’ Ταυλαρίδης)

Τρίκαλα-Λαμία 1-0
(3’ πεν. Γιαννιτσάνης)

Α.Ο. Χανιά-ΟΦΗ 0-2, δείτε εδώ.

Πανθρακικός – Καλλονή ΜΑΤΑΙΩΣΗ

 

Πέμπτη 23 Μαρτίου

Αγροτικός Αστέρας – Απόλλων Σμύρνης (15:00 ΕΡΤ3, «Δ. Κοντικάκης»)

Πηγή: sport-fm.gr

Stoiximan: Παιχνίδι από όπου κι αν βρίσκεσαι (κινητό, tablet). Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook