Χωρίς Μάντζη κόντρα στον ΟΦΗ ο Κισσαμικός

Το παιχνίδι απέναντι στον Αχαρναϊκό ολοκληρώθηκε και στον Κισσαμικό μπορούν να χαίρονται τη νίκη που σημειώθηκε και που αποτελεί μια βαθιά βαθμολογική ανάσα εν όψει της συνέχειας των υποχρεώσεων αλλά και των δύσκολων παιχνιδιών που ακολουθούν στο ξεκίνημα του δευτέρου γύρου.

Είναι γεγονός ότι ο Κισσαμικός υπερέβαλε εαυτόν σε αυτό το παιχνίδι και αυτό συνέβη διότι αν και βρέθηκε να παίζει με παίκτη λιγότερο από το 19ο μόλις λεπτό χάνοντας τον Μάντζη, το γεγονός αυτό δεν τον επηρέασε, αντίθετα τον έκανε να γίνει πιο μαχητικός και να διεκδικήσει την πολυπόθητη νίκη την οποία και κατάφερε να πάρει. Βάσει της εικόνας που είχε όμως η ομάδα μέχρι τη στιγμή της αποβολής. δεν είναι υπερβολή να σημειωθεί ότι έδειχνε ότι είχε μία πολύ έντονη επιθετική δραστηριότητα και θα μπορούσε να σημειώσει -εφόσον συνέχιζε 11 εναντίον 11- και άλλα τέρματα. Ειδικότερα το ξεκίνημα αποδείχτηκε… εκρηκτικό, καθώς με τη συμπλήρωση ούτε 2 λεπτών στον αγώνα βρέθηκε να παίρνει το προβάδισμα ενώ μέχρι το δεκάλεπτο περίπου είχε κι άλλες επισκέψεις με αξιώσεις στην περιοχή του Αχαρναϊκού. Ενδεχομένως αυτό να είναι κιόλας το καλύτερό του ξεκίνημα σε αγώνα πρωταθλήματος μέχρι σήμερα και είναι ευτύχημα φυσικά ότι κατάφερε και πήρε από αυτό το ματς τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Τώρα, εν όψει της συνέχειας ακολουθεί ένα δύσκολο σετ αγώνων, με ΟΦΗ, Λαμία, Τρίκαλα, Αρη και ως εκ τούτου η ομάδα θα πέσει στα «βαθιά»…. Στόχος είναι οι καλύτερες δυνατές εμφανίσεις και να μπορέσει ν’ αποσπάσει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς.

Εν κατακλείδι κι αυτό που ενδιαφέρει είναι ότι η νίκη του Κισσαμικού δημιουργεί χαμόγελα στην ομάδα και αισιοδοξία, ενώ αυτόματα οι παίκτες μπορούν να πιστέψουν περισσότερο στους εαυτούς τους…

athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook