Αθανασίου: «Ο στόχος μας δεν αλλάζει από τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα»

Ο βασικός τερματοφύλακας του Α.Ο. Χανιά, Γρηγόρης Αθανασίου, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για την πορεία της ομάδας και το γηπεδικό της πρόβλημα, τον προπονητή της Σάκη Παπαβασιλείου αλλά και τους ΟΦΗ, Εργοτέλη και ΠΟΑ.

O A.Ο. Χανιά πηγαίνει… τρένο το τελευταίο διάστημα στην stoiximan Φούτμπολ Λιγκ με τέσσερις νίκες στα έξι τελευταία του ματς.

Ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας, Γρηγόρης Αθανασίου, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για την πορεία της ομάδας και το γηπεδικό της πρόβλημα, τον προπονητή της Σάκη Παπαβασιλείου αλλά και τους ΟΦΗ, Εργοτέλη και ΠΟΑ. 

Αναλυτικά όσα είπε o Γρηγόρης Αθανασίου στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για το σερί των θετικών αποτελεσμάτων του Α.Ο. Χανιά

«Τώρα δείχνουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο από το ξεκίνημα. Όλα πηγαίνουν καλά. Σημαντικό ρόλο στην καλή μας πορεία έχει ο νέος προπονητής. Ευελπιστούμε σε ανάλογη συνέχεια. Είμαστε στην 7η θέση και έχουμε μία πολύ καλή βαθμολογική συγκομιδή».

Για τον Σάκη Παπαβασιλείου

«Είναι ένας νέος και φιλόδοξος προπονητής. Μας έχει αλλάξει προς το καλύτερο την ψυχολογία. Μας έχει βοηθήσει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας. Είναι νέος στην ηλικία και του αρέσει να δουλεύει σκληρά».

Για τον στόχο της ομάδας 

«Ο στόχος μας δεν αλλάζει από τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Εμείς στοχεύουμε σε μία άνετη παραμονή».

Για το νικηφόρο ματς με τον Πανελευσινιακό

«Ήταν ένα ματς από αυτά που λέμε…έξι βαθμών. Κερδίσαμε γιατί μπήκαμε με θετική διάθεση και πίστη οτι θα τα καταφέρουμε. Προηγηθήκαμε 2-0 και μετά κάναμε σωστή διαχείριση του ματς».

Για τον αγώνα με τα Τρίκαλα

«Προετοιμαστήκαμε και γι΄αυτό το ματς πολύ καλά όπως και για όλα τα άλλα. Είναι ένα δύσκολο ματς κόντρα σε μία φιλόδοξη ομάδα όπου ξεκίνησε με διαφορετικούς στόχους. Έχει μείνει πίσω στην βαθμολογία αλλά είναι πολύ καλή ομάδα. Εμείς θα μπούμε όπως κάθε ματς για την νίκη».

Για το γηπεδικό πρόβλημα της ομάδας

«Σίγουρα μας επηρεάζει όλους. Δεν παίζουμε στο «σπίτι» μας. Κάθε αγωνιστική δεν ξέρουμε σε ποιο γήπεδο θα παίξουμε. Το αφήνουμε όμως στην άκρη αν και πρέπει να λυθεί. Πιστέυω οτι τελικά θα βρεθεί λύση ώστε και οι 3 Χανιώτικες ομάδες να μην έχουν πρόβλημα με αυτό το θέμα».

Για την φετινή Φούτμπολ Λιγκ

«Έχουμε ακόμα ένα γύρο συν κάποια ματς. 4-5 ομάδες θα δώσουν «μάχη» για την άνοδο. Από κει και πέρα υπάρχουν κάποιες καλές ομάδες αλλά χωρίς τον μεγάλο στόχο και μετά είναι οι ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή. Δίνουμε συνεχόμενα ματς και αυτό επηρεάζει τις ομάδες που δεν αποδίδουν και τόσο καλό ποδόσφαιρο».

Για την αποχώρηση του Πανθρακικού

«Είναι πολύ δύσκολο για όλους και το έχω βιώσει και γω με τον Εργοτέλη. Ελπίζω κάποια στιγμή να τελειώσει αυτό το κακό. Χρειάζεται υπομονή».

Για τον φετινό ΟΦΗ

«Τον παρακολουθώ και η αλήθεια είναι οτι τον περίμενα καλύτερο. Έχει ακόμα πολλά ματς το πρωτάθλημα και τίποτα δεν έχει κριθεί. Προλαβαίνει.Δεν θα το βάλει κάτω και νομίζω οτι ετοιμάζει την βαθμολογική του αντεπίθεση. Αν αρχίσει να παίρνει τα…πάνω του τότε έχει προβάδισμα για να ανέβει».

Για τον Κισσαμικό

«Ο Κισσαμικός έχασε έδαφος. Δεν έχει σταθερότητα. Έχει ενισχυθεί και θεωρώ οτι δεν θα έχει πρόβλημα να σωθεί. Είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο».

Για τα οικονομικά προβλήματα των ομάδων

«Είναι γενικό το θέμα. Είναι δύσκολο κομμάτι για όλες τις ομάδες. Μόνο 3-4 ομάδες είναι οικονομικά άνετες. Οι υπόλοιπες βράζουν στο… ίδιο καζάνι. Χωρίς πόρους είναι δύσκολο να ανταπεξέλθεις. Σε μας δεν συμβαίνει κάτι το διαφορετικό από τις άλλες ομάδες και το λέω γιατί πολλά ακούγονται κατά καιρούς. Ο κόσμος είναι δίπλα μας και μας βοηθάει πάντα. Η διοίκηση θα ήθελε περισσότερη οικονομική βοήθεια από άτομα των Χανίων. Είναι δίπλα μας και δεν υπάρχει αβεβαιότητα στην ομάδα».

Για τους Εργοτέλη και ΠΟΑ

«Είναι δύο ομάδες που αγαπώ αφού έχω παίξει σε αυτές. Ειδικά στον ΠΟΑ ξεκίνησα και με ανέδειξε. Έχω μόνο φίλους στο Ατσαλένιο. Είναι στην 3η θέση και το περίμενα οτι θα πάει καλά. Είναι ένα σοβαρό και πειθαρχημένο σωματείο. Χαίρομαι με την πορεία του. Τον Εργοτέλη τον παρακολουθώ. Έχω περάσει δύσκολες στιγμές εκεί με την αποχώρηση της ομάδας από την Φούτμπολ Λιγκ. Ήμασταν όμως μία οικογένεια. Δεν το πιστεύαμε αυτό που έγινε. Φέτος κάνει την προσπάθεια να ανέβει και έχει πολλές ελπίδες με την πολύ καλή πορεία που κάνει τις τελευταίες αγωνιστικές».

Για τον κόσμο του Α.Ο. Χανιά

«Θέλουμε την στήριξή του και την έχουμε. Είναι δίπλα μας σε κάθε ματς όπου και αν παίζουμε. Υπάρχει δυναμική στην ομάδα».

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook