Πρόβλημα με την έδρα του Α.Ο. Χανιά – Σπάρτη

Η εξ αναβολής αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής ορίστηκε την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου.

Για την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου ορίστηκε το εξ αναβολής παιχνίδι που δεν έγινε ποτέ στο Ηράκλειο ανάμεσα σε Α.Ο. Χανιά-Σπάρτη για την 9η αγωνιστική. Παρόλα αυτά, ζήτημα δημιουργείται με τον… τόπο διεξαγωγής του!

Εκείνη την ημερομηνία -και μάλιστα την ίδια ώρα, στις 3 το μεσημέρι- έχει προγραμματιστεί το παιχνίδι επαναληπτικός για το Κύπελλο Ελλάδας, μεταξύ Κισσαμικού-Παναθηναϊκού στα Περβόλια. Κατά συνέπεια είναι αδύνατο το ματς να γίνει στα… Περβόλια, άρα είτε θα γίνει στο Μάλεμε είτε ενδεχομένως θα διεξαχθεί στο Ρέθυμνο ή το… Ηράκλειο.

Γενικώς ο ΑΟΧ βρίσκεται και πάλι σε μια ίδια διαδικασία, αλλά αυτή τη στιγμή για το συγκεκριμένο τουλάχιστον ματς (με τη Σπάρτη) δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο, από τη στιγμή που τα Περβόλια θα φιλοξενήσουν το Κισσαμικός-Παναθηναϊκός.

Επίσης, “θέμα” δημιουργείται και το πού θα γίνει το ματς για τον ΑΟΧ -που… προηγείται μάλιστα στο πρόγραμμα αυτού με τη Σπάρτη!- κόντρα στην Καλλονή, που ως γνωστό είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 29 του μήνα!

Αυτό συμβαίνει γιατί την ίδια ημερομηνία παίζει ο Πλατανιάς απέναντι στην Κέρκυρα για τη 18η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, επομένως και αυτό το ματς πρέπει να γίνει αλλού. Μάλιστα, με το να ορίζεται Τετάρτη (1/2) το ματς με τη Σπάρτη, ο ΑΟΧ δεν μπορεί να παίξει Δευτέρα (30/1) με την Καλλονή.

Εν αναμονή λοιπόν για τις έδρες αυτών των δύο αγώνων, με τον ΑΟΧ να μη γνωρίζει αυτή τη στιγμή… πού παίζει, ασχέτως αν γνωρίζει το “πότε”!

Πηγή: athlitiko.gr

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook