Χωρίς γκολ έληξε το Χανιώτικο ντέρμπι στα Περβόλια

Κισσαμικός και Α.Ο. Χανιά πήραν από ένα βαθμό στα Περιβόλια, σε ένα ματς με κερδισμένο το Χανιώτικο ποδόσφαιρο.

Iσόπαλο με 0-0 έληξε το ντέρμπι Κισσαμικός και Α.Ο. Χανιά. Γκολ δεν σημειώθηκε αλλά… όλα τα υπόλοιπα ήταν άψογα στο γήπεδο Περιβολίων, με κερδισμένο το Χανιώτικο ποδόσφαιρο.

Ο ΑΟΧ συνεχίζει έτσι από την πλευρά του το σερί των θετικών αποτελεσμάτων, έχοντας πλέον 7 βαθμούς στα τρία τελευταία ματς που βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία ο Σάκης Παπαβασιλείου. Από την άλλη, ο Κισσαμικός μένει για τέταρτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη, παρόλα αυτά μετρά τρεις ισοπαλίες σερί.

Το παιχνίδι είχε καλές φάσεις και για τις δύο ομάδες. Ουσιαστικά από δύο “πολύ καλές” για τον Κισσαμικό και τον ΑΟΧ. Σίγουρα, καλύτερη φάση για τον τυπικά φιλοξενούμενο Α.Ο. Χανιά είναι αυτή του α’ ημιχρόνου και ειδικότερα στο 36’, με τον Βαρούχα να βρίσκεται απέναντι από τον Λαζαρίδη αλλά να μην μπορεί να τον νικήσει. Στην επανάληψη, ο Κισσαμικός είχε δύο πολύ καλές φάσεις, στο 46’ με το σουτ του Ποκόνγκ που πέρασε άουτ και στο 66’ από το πλασέ του Μάντζη, με τον Αθανασίου να μαζεύει. Τελευταία καλη φάση στο ματς για τον ΑΟΧ, αυτή του 81ου λεπτού, με τον Αποστολόπουλο να πλασάρει λίγο έξω από δεξί δοκάρι του τέρματος του Λαζαρίδη, με τους παίκτες του Κισσαμικού να διαμαρτύρονται για φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης του Τσουκάνη στον Παντελάκη.

Οι φάσεις του αγώνα

15’ Πρώτη καλή στιγμή στο ματς. Σουτ του Κίκε η μπάλα κοντράρει στον Βασιλείου και “στρώνεται” στα πλάγια στον Ποκόνγκ, που σουτάρει και ο Αθανασίου αποκρούει σε κόρνερ.

18’ Φάουλ του Κίκε, ο Ποκόνγκ προσπάθησε να κάνει την προβολή, η μπάλα πέρασε αρκετά έξω από την εστία.

20’ Σε αντεπίθεση για τον ΑΟΧ, ο Ντούμος βρίσκει στα δεξιά τον Βαρούχα, που κάνει τη σέντρα, ο Φουρλάνος σουτάρει στην κίνηση, η μπάλα αποκρούεται από το σώμα του Τσερκέζου και στη συνέχεια δίνει τη λύση για την άμυνα του Κισσαμικού ο Παντελάκης.

21’ Ο Σελινιωτάκης κάλυπτε την μπάλα για να καταλήξει εκτός τελικής γραμμής, ο Σταματής του την απέσπασε και έκανε το γύρισμα αλλά μπλόκαρε ο Λαζαρίδης.

31’ Σουτ του Σταματή από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή απέκρουσε ο Λαζαρίδης σε κόρνερ.

36’ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟΧ. Από γέμισμα του Βασιλείου, ο Βαρούχας… τρύπωσε στην άμυνα και πλάσαρε με τον Λαζαρίδη να κάνει σπουδαία επέμβαση και τον Βαρούχα στη συνέχεια να πλασάρει άουτ.

38’ Σουτ του Βαρούχα ψηλά άουτ.

46’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Κισσαμικό. Σέντρα του Μάντζη, σουτ στην κίνηση του Ποκόνγκ, η μπάλα λίγο έξω από την εστία.

55’ Σέντρα του Τσουκάνη, σουτ του Αποστολόπουλου, απομακρύνεται σε κόρνερ από τον Κουρέλλα.

65’ Σέντρα-σουτ του Μάντζη μπλόκαρε ο Αθανασίου.

66’ Μεγάλη ευκαιρία μετά από λάθος του Αθανασίου ο Μάντζης πήρε την μπάλα και πλάσαρε, με τον γκολκίπερ του ΑΟΧ να μπλοκάρει την μπάλα.

70’ Φάση διαρκείας που ολοκληρώνεται με το σουτ του Μαρτίνεθ που κατέληξε ψηλά άουτ.

74’ Κόρνερ του Μαρτίνεθ κεφαλιά του Γκούμα άουτ.

81’ Πολύ καλή στιγμή  για τον ΑΟΧ. Σουτ του Αποστολόπουλου από πλάγια θέση η μπάλα λίγο έξω από την εστία, με τους παίκτες του Κισσαμικού να διαμαρτύρονται έντονα για φάουλ του Τσουκάνη στον Παντελάκη στο ξεκίνημα της φάσης.

90’ Τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι για τον Κισσαμικό, έπειτα από ομαδική συνεργασία βρέθηκε σε θέση βολής ο Τιάγκο Σίλβα αλλά το σουτ του σταμάτησε σωτήρια ο Δαμιανάκης.

Διαιτητής: Σταθόπουλος (ΕΠΣ Δυτικής Αττικής)
Βοηθοί: Κουράκης (ΕΠΣ Ηρακλείου)-Κρέτσιμος (ΕΠΣ Δυτικής Αττικής)
4ος διαιτητής: Πατεμτζής (ΕΠΣ Ηρακλείου)

Κίτρινες κάρτες: Ηρακλής (4’), Σελινιωτάκης (41’), Σταματής (60’), Βαρούχας (84’), Τσερκέζος (84’), Τσουκάνης (89’)

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Σελινιωτάκης, Κουρέλλας, Γκούμας (85’ Γιαλούσης), Τιάγκο Σίλβα, Μάριο Μαρτίνεθ, Ποκόνγκ (78’ Θέος), Κίκε (67’ Βλάχος), Μάντζης.

Α.Ο. Χανιά (Σάκης Παπαβασιλείου): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Βασιλείου, Τσουκάνης, Ηρακλής, Φουρλάνος, Ντούμος (62’ Ρούνει Εβά), Αποστολόπουλος, Βαρούχας, Σταματής (79’ Μηλιώτης)

Πηγή: atlitiko.gr

Stoiximan.gr. Παιχνίδι από όπου κι αν βρίσκεσαι (κινητό, tablet)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook